Į theraml analizė IC dizainas

C

chang830

Guest
Labas,
Apskritimas Aš projektavimas turite hgh vairuoti pajėgumus.Išdėstymu, aš vairuotojo tranzistoriai kompaktinių į inprove atitikimo charateristics.Bet aš rasiu terminio intensyvumas yra aukštas 200W/cm ^ 2 ploto kompaktiškų vairuotojo tranzistorius.

Aš susirūpinimą šilumos bus suteikia patikimumą mano IC.

Bet gairę dėl apribojimas šilumos on chip?

Ačiū

Išbandykite ir įdėkite temperatūros nustatymo linijos už grandinės, kad galėčiau dirbti apatinio srovės režimu, kai temperatūra viršija tam tikrą vertę.

Išdėstymo protingas, jūs iš tikrųjų galite pabandyti ir platinti tranzistorius skirtingų kampų luste.Bet tai sukels maršrutą važtaraščius, taip pat didelę IR kritimo, jei storio metalo nenaudojamas.

Išorėje prašome įtraukti nuostatą dėl šilumos kriauklė, nes vieta, kurioje vairuotojai.Po 7 minučių:Beje, ar tikrai apie numerius, nes 200W/cm ^ 2 karšto Svogūnėlių numeriai .......

Vamsi Mocherla rašė:Beje, ar tikrai apie numerius, nes 200W/cm ^ 2 karšto Svogūnėlių numeriai .......

Gerbiami Chang,

Tipiška šiuolaikinio mikroprocesorių priimti apie 45 -65 W / cm ^ 2 šiandien technologijas.Nurodyti Intel galia grupės, kuri turi visus faktus apie savo svetainių.Dar viena gera nuoroda http://www.overclockers.com/articles197/

Tai buvo priežastis, kodėl aš sakiau, kad jūsų grandynas yra karšto lemputė.

Gali būti jums turi būti skaičiuojamas pagal lygtį galios tankis = V * I / plotas tranzistorius., Kur V maitinimo įtampai, ir aš ir RMS srovės.Jūs taip pat turėtumėte pabandyti veiksnys muito ciklą perjungimo atveju jungiklis arba 2 * Vdsat iš prietaiso, jei jis veikia soties.

Esu įsitikinęs, kad jūsų leidimas tranzistoriai ar galios tranzistorius ir įtampos reguliatorius turės didesnės galios tankis.Todėl jie yra išdėstyti tuo pakraščio lustų sumažinti šiluminės klausimus ir ĮR lašų.

I hope this helps

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back