Į komandą ir MCU

C

cllunlu

Guest
kaip galiu naudoti command.First aš rašau šį kodą ir tada kompiliatorių su kitais codes.And aš jį siųsti MCU
Ar tai tiesa?

Citata:

Pirmiausia aš rašau šį kodą ir tada kompiliatorių su kitais codes.And aš jį siųsti MCU tai tiesa?

budhy Thnks jūsų reply.But I dont suprasti that.I esu new.And galite paaiškinti, kad daugiau

Pirmiausia, pabandykite naudoti jūsų kompiuteryje išbandyti komandą AT.
Galite prijungti savo mobilųjį telefoną prie kompiuterio per duomenų kabelį (serial), tada atidarykite "Hyper Terminal" Windows ", nustatyti savo eilės komunikacijos (COM1, 9600 8n1).
Dabar galite rašyti AT komandos, kurios atitinka jūsų telefoną, ir jūsų telefonas bus atsakyti jums, jei komanda yra teisus.

Sąsajos su to MCU turite naudoti RS232 įtampos keitiklis, ir prijungti jį per Tx ir Rx PIN kodą iš Jūsų MCU.Tada galite parašyti komandą AT iš jūsų MCU į savo telefoną per nuosekliojo ryšio.

Labas!
Kaip sakė budhy donot painioja sau.Tai tiesiog siuntimo tekstas per nuoseklųjį prievadą.pavyzdžiui, jei u wanna send "at".Tada pirmą Siųsti char'A "ir tada char'T" per nuoseklųjį prievadą mikrovaldiklį.
If u jau dirbo su nuosekliuoju prievadu bet mikrovaldiklį tada nebus problemos visiems.Priešingu atveju pirmiausia išmokti naudojant nuosekliojo prievado ir vėliau siunčia komandas, per nuoseklųjį prievadą.
Jei ir gali mums papasakoti apie kompiliatorius, kad jūs naudojate ir Ypatingieji kontrolierius tada aš galiu padėti ir su kodu.

Linkėjimai.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back