Įžeminimo plokštės Splitas

C

cesare

Guest
Hi All, Aš desgning valdybos sudėtyje GSM variklis, VDIK, DAA ir kodekas. VDIK, DAA ir kodekas yra mišri signalo įtaisus, kuriame yra A / D ir D / A ir šio silicio gamintojas reccomends atskirą analoginių ir skaitmeninių žemės prisijungė prie IC kūno naudoti. Akivaizdu, kad tai reccomendation siekiama padidinti IC našumą. Jei aš atlikite šiuos reccomandations mano įžeminimo plokštės bus, atskirtą į keletą mažų žemės plokštumų. Be to, DAA turi savo įžeminimo plokštės galvaniškai atskirta nuo sistemos GND. Bet mano dizainas aš taip pat susiduria su RF! Šis prietaisas naudoja Monopole antena tiesiogiai prijungtas prie kompiuterio valdyba ir todėl įžeminimo plokštės bus tiesiogiai susiję su RD spinduliuotei. Šiuo atveju bijau, kad skirtingų žemės lėktuvai elgsis kaip mažas dipoles ir sukelti problemų. Mano nuomonė yra tai, kad kietas unsplitted įžeminimo plokštės turėtų būti geriau RD bet ką apie mišrių signalo IC? Aš perskaičiau keletą straipsnių ir forumo temos apie tai, kaip padalinti (ar ne Split) įžeminimo plokštės ir kaip maršrutą pėdsakų, bet nė vienas iš jų susiduria tiesiogiai mano problema Ar kas nors duoti man šiek tiek geriausias sprendimas šiuo atveju užuomina? Ačiū iš anksto

Sveiki Cesare, analoginio ir skaitmeninio GND naudoti vieną plokštumą ir seprate lėktuvu pagal atitinkamą smeigtukai šiuo atveju turite vieną plokštumoje, kuri yra prijungtas mažo taško ir IC smeigtukai eiti laikomasi GND kartu su savo decouplers. Linkėjimai, Majnoon

jūs turite padaryti 2 žemės lėktuvai ... tik vieną tašką prisijungiate jie bet geriau jums padaryti ją thow XRF .... kaip vienas mažas induktoriaus, galite rasti kai apie tai teorijos knyga "Hi Speed Elektroninės dizainas". tačiau leiskite man užduoti jums kažką apie savo Desing, kad yra mano susidomėjimas, aš turiu padaryti šias Analoginė dalis taip, bet kažkas kita, ir aš havin problens, ką DAA, VDIK ir kodekas naudoti ir kaip conect de kodekas linija, jei i dont turėti DAA ...... kaip vienas hibryd ... Ar turite apie ją literatūros? thx

Sveiki, Gyvatė, nėra aišku, ką reikia daryti. Jei norite prijungti prie telefono linijos, jums reikia DAA ne tik hibridas. Paaiškinkite man šiek tiek daugiau linkėjimai

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back