Čia yra mano problema ...

M

myanm

Guest
Hi hi! Atsiprašome, mano klausimas nebuvo gauti tašką. Aš turiu galvoje ... Aš naudoju 5x7 ekranas ir PIC16F84A su 4017, bet aš naudoju programą 16f84 ir tik f84 tada programa neveikia tikrųjų ... programos, "VE juda ženklas" bus rodomas juda ... bet iš tikrųjų, vienas išvesties skiltyje rasti nepavyksta, o ne kitą programą manau, kad kažkas negerai .... Pls paaiškinti man .... ačiū,

Programa, parašyta 16f84 ..... neveikti 16f84a. Taigi pabandykite perkompiliavimas jūsų kodai 16f84a ..... Sėkmės

HI taip pat turite redaguoti savo kodą. Aš nežinau, kokia jūsų naudojamos programinės įrangos, tačiau pabandyti įtraukti antraštės failo 16f84a labai pirmąją poziciją savo kodą. Bye.

Man nepatinka, kalambūras, bet ten nėra programinės įrangos skirtumų tarp 16F84 ir 16F84A. 84A galite paleisti esant 20 MHz, o 84 galima paleisti tik esant 10 MHz. Jei jūs naudojate tą pačią laikrodžio dažnis ne-dizaino, hex failas turėtų pradėti veikti tik baudą. Dabar jums reikia pasakyti, kad esate programavimo 16F84A - Manau, programavimo algoritmas skiriasi jūsų programuotojas. Dauguma programuotojų leis jums tai padaryti (F84 šešiakampį su F84A lustas). Uosto įvesties aukštos įtampos minimum taip pat yra keletas skirtumų, tačiau jie neturėtų sukelti problemų, darbo su CMOS. Yra mikroschemą migracijos dokumentą (nuo 84 iki 84A), galite ieškoti išsamiau. Aš tikiu, kad jūsų aparatinės įrangos klaida. Kaip sakiau anksčiau, tačiau daugiau informacijos, sunku padėti jums. Ar visų kitų stulpelių? Jeigu nepavyksta įsižiebti, aš ieškoti blogą ryšį. Phil PS, sėkmės, aš dingo per savaitę ...

Sveiki, aš taip pat sako, kad nėra pagrindinio ir svarbus skirtumas tarp 84 ir 84a. Manau, jūsų programa turi labai mažai problem.check vėl savo programą. geros kloties.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back