| Autorius | Pranešimas |
|---|
fasaghandis
Prisijungė: 10 Lie 2002 Žinutės: 164 Padėjo: 4 Vieta: Teheranas
| 05 gruodis 2004 8:27 prisitaikanti skaičiaus Sprendimas Diferencialinė lygtis | | |
|
| Ar galite padėti man dėl adaptuotųjų skaičiaus sprendimo Diferencialinė lygtis. Linkėjimai |
|
| Atgal į viršų | |
 |
Google AdSense

| 05 gruodis 2004 8:27 skelbimai | | |
|
|
|
|
| Atgal į viršų | |
 |
cedance
Prisijungė: 24 spalis 2003 Žinutės: 703 Padėjo: 28 Vieta: Vokietija
| 05 gruodis 2004 8:38 Re: prisitaikanti skaičiaus sprendimą Diferencialinė Equa | | |
|
| yra ir parašyti programą spręsti PDE's? wat sort of a PDE do u mean? pagrindinio lygtis ar visiškam grąžinimui, įskaitant Jungtinės PDE? Tikiuosi, kad yra būdų išspręsti PDE's ... I dont get ką ir reiškia "adaptuotųjų" čia. yra daug skirtingų tipų PDE galima buvo ištirti ir metodus, rasti sprendimus PDE-aisiais, kad forma buvo išaiškinti ... galėtų ir prašome pateikti daugiau informacijos!
linkėjimai, arunmit168. |
|
| Atgal į viršų | |
 |
fasaghandis
Prisijungė: 10 Lie 2002 Žinutės: 164 Padėjo: 4 Vieta: Teheranas
| 05 gruodis 2004 9:31 Re: prisitaikanti skaičiaus sprendimą Diferencialinė Equa | | |
|
| Ačiū už atsakymą. Tikslas prisitaikanti tirpalo yra ASIGNAVIMA lankstus griding Domenų tirpalo, kad būtų laiko ir atminties efektyviai spręsti PDE. linkėjimai |
|
| Atgal į viršų | |
 |
cedance
Prisijungė: 24 spalis 2003 Žinutės: 703 Padėjo: 28 Vieta: Vokietija
| 05 gruodis 2004 14:11 Re: prisitaikanti skaičiaus sprendimą Diferencialinė Equa | | |
|
| | fasaghandis rašė: | Ačiū už atsakymą. Tikslas prisitaikanti tirpalo yra ASIGNAVIMA lankstus griding Domenų tirpalo, kad būtų laiko ir atminties efektyviai spręsti PDE. linkėjimai |
ką aš jaučiu, tuo būdu pasirinkti kokiu būdu išspręsti tam tikros rūšies sprendimas gali būti pritaikomas, o ne metodas pati. ir nėra būtina taip pat, i feel. Kadangi, tarkime, jei ir yra sukurti visiškai Diferencialinė lygtis sprendimų, tada sąnaudų Wen pateikti, ir yra išanalizuoti struktūros lygtys, tada paspauskite "pasirinkti" ir metodus! Tai būtų geriausias kompromisas ir jausti, nes, kaip ir įdėti, atminties valdymo ir "greitis" gali būti optimizuotas tuomet labai gerai! Pls aptarti gimęs nuomonę, kad ji padės man geriau suprasti, ką ir turi ur mind!
linkėjimai, arunmit168. |
|
| Atgal į viršų | |
 |