Taisyklės | Paskutinės žinutės | temos RSS | Paieška | Registruotis | Prisijungti

schema iš L293DNE H-tiltas kontroliuoti DC motorinių

Post new topicReply to topic EDAboard.com Forum Index -> Pomėgiai grandynams ir Mažų projektų problemos -> schema ir L293DNE H-tilto kontroliuoti DC motorinių
Arabų versijaBulgarų versijaKatalonų versijaČekų versijaTekstas danų kalbaVokiečių versijaTekstas graikų kalbaAnglų versijaIspanų kalbaSuomių versijaPrancūzų versijaHindi versijaKroatų versijaIndoneziečių versijaItalų versijaHebrajų versijaJaponų versijaKorėjiečių versijaLietuvių versijaLatvių kalbaOlandų versijaTekstas norvegų kalbaEnglish versionPortugalų versijaRumunų versijaEnglish versionSlovakų versijaTekstas slovėnų kalbaSerbų versijaŠvedų kalbaTagalogų versijaUkrainiečių versijaVietnamiečių versijaKinų versija
Autorius Pranešimas
sumei

Prisijungė: 09 spalis 2004
Žinutės: 7

Post 09 spalis 2004 8:12 schema ir L293DNE H-tilto kontroliuoti DC motorinių
žymės: schema iš h-tiltas l293dne motorinių kaip prijungti l293dne l293dne motorinės kontrolės h tilto MATLAB l293dne schema MATLAB h-tiltas

Aš mano disertacija inverted pendulum. Aš susiduria su problema kuriant schema dėl H-tiltas [L293DNE] kontroliuoti savo DC variklis.
Mano inverted pendulum yra prijungtas prie DSP TMS320C6711, tada iš MDP su Matlab. Mano didžiausia problema yra ta, kad nežinau, kaip prisijungti mano H-tiltas ir optinės veleno kodera [prijungtas prie mano švytuoklės] su DSP. Ar atsitiktų turite idėjų išspręsti savo problemas?
Prašome atsakyti į mane, jei turite sprendimų ... Muchas gracias !!!!! Šypsotis [/ i]
Atgal į viršų
onemilimeter

Prisijungė: 23 Sep 2004
Žinutės: 65
Padėjo: 2

Post 09 spalis 2004 14:07 schema nuo L293DNE H-tilto kontroliuoti DC motorinių
žymės: pcb išdėstymo tms320c6711 dc motorinių h-tiltas laive dc to dc schematinis motorinių h grandinės motorinių optocoupler schema galios h tiltas pcb išdėstymas kaip prisijungti dc motorinių

Yra modelių ir duomenų http://focus.ti.com/lit/ds/symlink/l293.pdf

I used TMS320LF2407 EVM anksčiau. Kaip TMS320LF280 serija, kuri yra daug galingesnė, negu 2407, optimizuotas eismo kontrolę. Mano kolega naudojami TMS320C6711, tačiau jis jį signalų apdorojimas. Kadangi 2407 optimizuotas judėjimo kontrolės, jis turi daug įterptųjų funkcijų motorinių kontrolės, pavyzdžiui, daug PWM kanalus, on-chip pozicija kodera sąsajos schema, deadband generatorius ir tt Tačiau, jei aš nesu klysta, termino skaičiavimo galia, TM320C6000 serijos yra daug didesnis nei TMS320C2000 serijoje.

Tai gana tiesiai pirmyn kontrolės H tiltas (parodyta paveiksle tikrai nėra H-tilto). Kaip parodyta grandine, jūs galite kontroliuoti (pin 1A ir 2A) motorinių transporto priemonių ir dvikryptė. Aš taip pat naudojami L293 iki linijos po projekto, kuris buvo kontroliuojama 8051 ucontroller. Tačiau pradžioje, mes negalime sėkmingai, nes mūsų motorinių visada sustabdyta "pusiaukelėje". Po išspręsti problemas, mes nustatėme, kad grandinė buvo labai triukšminga, kai motorinių buvo rodyti (ypač pagreitis). Taigi, mes pridėjome optocoupler į izoliuotus žemės skaitmeninės grandinės nuo žemės motorinių vairuotojo grandinė, ir po to jis dirbo labai gražiai. Tai priklauso nuo variklio galia ir jūsų PCB išdėstymo metodą. Jei variklio galia yra maža, ir PCB išdėstymas yra geras, tai turbūt nereikia turėti optocoupler. Dėl kodavimo grandinės, manau TMS320C6000 serijos neturi Borto kodera sąsaja schemą. Jūs galite prisijungti prie bet surinkimo I / O (nežinote 6000 serijos gavo ar ne). Jei ne, tuomet jūs turite laikyti grandinių apskritai I / O. Nuo 6000 serija yra tokia galinga, tai neturėtų būti problema kontroliuoti dc varikliu.

Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Atgal į viršų
sumei

Post 09 spalis 2004 17:38 Matlab & TMS320C6711 problemų ...
žymės: schema iš h-tiltas, kaip prijungti l293dne h tilto MATLAB l293dne padėti l293dne schema MATLAB h-tiltas h tiltas MATLAB

Liūdnas
Mano projektas yra inverted pendulum. Šis Krepšelis turintys švytuoklės virš jo yra prijungtas DSP TMS320C6711 tada Matlab.
Aš atidarau ir CCS ir Matlab tuo pačiu metu. Tačiau, kai aš rodyti mano CCS, tai sėkmės; kai aš tipo * ccsdsp * į komandų eilutę į Matlab, ji sako, kad ji negali nustatyti DSP ir sako I didn't sukonfigūruoti savo laivą. Kodėl tai padaryti?
Kita problema yra tai, kad yra dvi I / O 80 kaiščius ant TMS320C6711, bet kaip man prijungti juos prie savo L293DNE O tiltas ir optinių veleno kodera? Kaip būtų schema atrodo sujungti abu komponentus mano DSP I / O pins?
Please help me out ..... Liūdnas
Labai ačiū !!!!!!!!!!!
Atgal į viršų
nicleo

Prisijungė: 06 Sep 2004
Žinutės: 717
Padėjo: 60

Post 10 spalis 2004 2:37 Matlab & TMS320C6711 problemų ...

I guess you're using rūšies TMS320C6711 DSK ar EVM. Ar galite pls suteikia mums ventor savo dizaino rinkinys arba vertinimo rinkinys? Nes mes nežinome, kad duomenys apie dviejų 80-pin jungtys. Be to, Pls nurodyti versiją jūsų KVSP bei Matlab.
Atgal į viršų
sumei

Post 10 spalis 2004 16:45 Matlab 6 & TMS320C6711 Zaurel

Į Matlab Aš naudojamas Matlab 6; DAP yra TMS320C6711 DSK, CCS versija 1.23.
Gal galėtumėte man padėti išspręsti problemą, kad aš paminėjo mano 2. pranešimą, dokumentą galima rasti:
h ** p: / / www.kanecomputing.co.uk/pdfs/spru197d.pdf

Kitą kartą neplistų klausimai viso laive, išlaikyti jų pačių pareigų, jei jie yra susiję.
Aš sujungtos temos į vieną pranešimą, kitą kartą gausite įspėjimą.
Cluricaun

Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Atgal į viršų
kesavay

Prisijungė: 02 Vas 2007
Žinutės: 1

Post 02 Vas 2007 15:17 Re: schema iš L293DNE H-tiltas kontroliuoti DC mot

hi every body
Aš naudoju TMS320C6711 Norėdami kontroliuoti inverted pendulum. i want to know how can I gauti PWM (Valdymo signalai) rezultatus iš Zaurel. Jūs galite mums padėti šiuo atveju.
ir bus labai dėkingi jums.
kesava
calvin.vaus (at) gmail.com
Atgal į viršų
Post new topicReply to topic EDAboard.com Forum Index -> Pomėgiai grandynams ir Mažų projektų problemos -> schema ir L293DNE H-tilto kontroliuoti DC motorinių
Puslapis 11 Visi laikai yra GMT 2 valandos

Abuse | | Administratorius | | Moderatoriai | | Paremkite mus | | Svetainės struktūra
Topic RSS