Taisyklės | Paskutinės žinutės | temos RSS | Paieška | Registruotis | Prisijungti

Thermocouple Kabelio ilgis

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Pramonės, robotų technika ir automatika Forumas -> Thermocouple Kabelio ilgis
Arabų versija Bulgarų versija Katalonų versija Čekų versija Tekstas danų kalba Vokiečių versija Tekstas graikų kalba Anglų versija Ispanų kalba Suomių versija Prancūzų versija Hindi versija Kroatų versija Indoneziečių versija Italų versija Hebrajų versija Japonų versija Korėjiečių versija Lietuvių versija Latvių kalba Olandų versija Tekstas norvegų kalba English version Portugalų versija Rumunų versija English version Slovakų versija Tekstas slovėnų kalba Serbų versija Švedų kalba Tagalogų versija Ukrainiečių versija Vietnamiečių versija Kinų versija
Autorius Pranešimas
Sobakava

Prisijungė: 27 Kov 2002
Žinutės: 366

Post 26 liepa 2004 12:47 Thermocouple Kabelio ilgis

Aš nesu susipažinęs su termoelementów daug. Man reikia matuoti temperatūrą patalpoje įvairiose vietose. Aš padariau termoelementas vairo naudojant AD595 / 4. I don't need tiek tikslumo matavimo. ( / - 2C laipsnį 20 .. 60 diapazonas yra pakankamai manau)

Man reikia žinoti, kiek galima pratęsti kabeliai termoelementów? (J arba K tipo) Kadangi manau, aš negaliu patalpinti vairo laivą į patalpą, nes nuo temperatūros (> 80c Laipsnis) ir didelio drėgmės.

Aš mačiau tokios sistemos, ir jie reguliariai kabeliai ilgiau nei 10meter.I nežinote, kaip gerai yra ...

What do you think?

Paskutinį kartą redagavo Sobakava 13 rugpjūtis 2004 9:24; edited 1 kartą iš viso
Atgal į viršų
View user's profile
FANT

Prisijungė: 27 Vas 2002
Žinutės: 360
Padėjo: 11

Post 26 liepa 2004 12:53 Re: Thermocouple Kabelio ilgis

Aš naudojamas kabelių iki 50 metrų.
Imtis daug uf rūpi gradientas tarp dviejų kabelių!

Mandi
Atgal į viršų
View user's profile
Google
AdSense

Post 26 liepa 2004 12:53 Skelbimai

Atgal į viršų
river78

Prisijungė: 07 liepa 2004
Žinutės: 33

Post 03 rugpjūtis 2004 8:58 Re: Thermocouple Kabelio ilgis

Jis priklauso Koks koks jūsų Thermocouple? Esamų ar potencialių. Jei jis natūra 4-20 mA galite naudoti ilgas kabelis.
Atgal į viršų
View user's profile
rauol

Prisijungė: 02 spalis 2002
Žinutės: 363
Padėjo: 11

Post 03 rugpjūtis 2004 12:41 Re: Thermocouple Kabelio ilgis

Vėsus Būkite atidūs apie apsaugines. Bandant naudoti dvigubą ekranuoti laidai.
jei Jūsų temperatūra yra mažesnė kaip 100 Deg. C. galite naudoti stiprintuvo netoli jų šaltinio, kuris bus sumažinti triukšmo problemų.
Atgal į viršų
View user's profile
Sobakava

Post 13 rugpjūtis 2004 9:24 Thermocouple Kabelio ilgis

man prisijungti skydas thermocoupe kabelio į savo valdybos GND?
Atgal į viršų
View user's profile
goshka

Prisijungė: 26 liepa 2003
Žinutės: 101
Padėjo: 3
Vieta: Tverė, Rusija

Post 13 rugpjūtis 2004 10:29 Thermocouple Kabelio ilgis

Kodėl Jūs down't naudoti skaitmenines ds1820 jutiklis?
300 * ds1820 jutiklio dėl IEEE1394 kabelį 300 metrų lengs aktyviai prisitraukimas - veikia gerai.
Atgal į viršų
View user's profile
goshka

Prisijungė: 26 liepa 2003
Žinutės: 101
Padėjo: 3
Vieta: Tverė, Rusija

Post 13 rugpjūtis 2004 14:39 Thermocouple Kabelio ilgis

Taip pat žiūrėkite AD693 - Loop-Powered 4 20 mA jutiklis Siųstuvų
Atgal į viršų
View user's profile
Sobakava

Post 13 rugpjūtis 2004 19:00 Thermocouple Kabelio ilgis

goshka, yra ir abejojate IEEE1394 kabeliu? tai nėra vaizdo?
Atgal į viršų
View user's profile
Ale

Prisijungė: 16 Sep 2004
Žinutės: 4

Post 07 spalis 2004 22:48 Re: Thermocouple Kabelio ilgis

Išplėsti termoelementas kabeliu, jums reikia naudoti Weasthone tiltą, pašalinti kabelis selft varža.

cooming greičiau ir po diagramoje.

Deja, aš nesu gerai su anglų.

geriausia atžvilgiu
Atgal į viršų
View user's profile
golfbumb

Prisijungė: 29 Sep 2004
Žinutės: 40
Padėjo: 5
Vieta: Kalifornija

Post 08 spalis 2004 1:21 Re: Thermocouple Kabelio ilgis

Tiesą sakant, jums neturėtų kilti problemų matavimo kur nors "kambario" iš išorės, kad patalpa, jei naudojate AD594 kurie turi pakankamai aukštą varža iki paneigti IR nuostoliai gana ilgai vielos pati.

Geriausias setup būtų naudoti turėti TC kabelis su pakankamai ilgai Bizīte pasiekti 594 tiesiogiai. Tada išimti kintamasis in tarp prijungimų.

use the same kind of wire for each of the wires to be extended and use thermocouple connectors classified for the type of thermocouple you are trying to extend. Tačiau jei būtina išplėsti esamas termoelementas, turite naudoti tos pačios rūšies vielos kiekvienai laidai turi būti pratęstas ir naudoti termoelementas jungtys priskiriamas tipo termoelementas Jūs bandote pratęsti. Nevienodų medžiagų jokio ryšio, išskyrus sankryþos pati, bus nustatyti nepageidaujamus juction įtampa ir didelio matavimo klaidų. Gamintojai taip pat išplėsti vielos, kurios yra iš esmės panašus į TC laidais, priduria mažais klaida (plius arba minus laipsnį ar taip), bet pigesnis nei TC viela, jei išlaidos yra problema.

But if you are powering with an isolated supply, there will be no place for the noise to go (eg stray RF) but back into the power supply. Atsižvelgdama į savo antrą pranešimą, nes esate skydas, prijungtas prie lentos žemės TIK jei jūsų lenta žemės nuoroda į žemę žemės. Tačiau jei esate galingi su izoliuotos tiekimo nebus vietos triukšmo eiti ( pvz Noklīdis RF), o atgal į maitinimo šaltinį. Kitaip prisijungti tarczę tiesiogiai žinomas žemėje žemėje. Taip pat, jei turite suvytosios TC vielos ir atvadas būti atidžiai sustabdyti nuo elektromagnetinių trukdžių šaltinių (variklių, kitų elektronikos, fluorescencinė šviestuvai ir kt.)
Atgal į viršų
View user's profile
Mr.Cool

Prisijungė: 20 Bir 2001
Žinutės: 597
Padėjo: 24

Post 08 spalis 2004 4:51 Re: Thermocouple Kabelio ilgis

Jūs galite mėgautis literatūra:

PRAKTINIS Design Techniques
DĖL SENSOR Signal Conditioning

paskelbė Analog Devices

jis pasakoja apie kompensuoti ilgą vielos ilgis ir kompensuoti klaidų ir tt

Mr.Cool
Atgal į viršų
View user's profile
sztibi82

Prisijungė: 31 rugpjūtis 2004
Žinutės: 252
Padėjo: 5

Post 08 spalis 2004 6:00 Re: Thermocouple Kabelio ilgis

Jūs turite naudoti to paties tipo kabelio abiejų terminalus, todėl galite sujungti termocouple su 10m. Kadangi žinau, kad geriau naudoti Cu kabeliu.

Tik tada, jei naudojate 2 tipų kabelių ilgis turi būti mittle.
Atgal į viršų
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Pramonės, robotų technika ir automatika Forumas -> Thermocouple Kabelio ilgis
Puslapis 11 Visi laikai yra GMT 2 valandos

Abuse | | Administratorius | | Moderatoriai | | Paremkite mus | | Svetainės struktūra
Topic RSS