Taisyklės | Paskutinės žinutės | temos RSS | Paieška | Registruotis | Prisijungti

3 dB Bandwidth

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Elektroninė elementarų Klausimai -> 3 dB Bandwidth
Arabų versija Bulgarų versija Katalonų versija Čekų versija Tekstas danų kalba Vokiečių versija Tekstas graikų kalba Anglų versija Ispanų kalba Suomių versija Prancūzų versija Hindi versija Kroatų versija Indoneziečių versija Italų versija Hebrajų versija Japonų versija Korėjiečių versija Lietuvių versija Latvių kalba Olandų versija Tekstas norvegų kalba English version Portugalų versija Rumunų versija English version Slovakų versija Tekstas slovėnų kalba Serbų versija Švedų kalba Tagalogų versija Ukrainiečių versija Vietnamiečių versija Kinų versija
Autorius Pranešimas
Hamidzia

Prisijungė: 17 Gegužė 2004
Žinutės: 47
Padėjo: 2

Post 25 liepa 2004 9:52 3 dB Bandwidth

Assalam O Alekum!

Paaiškinkite sąvoką "3 dB Bandwidth".

Thankx
Atgal į viršų
Gam

Prisijungė: 25 Kov 2004
Žinutės: 117
Padėjo: 4

Post 25 liepa 2004 10:44 Re: 3 dB Bandwidth

Mes aleikom elsalam WRAWB,

Bet koks stiprintuvas turi tam tikrą dažnio atsakas. Tai pelnas yra tam tikras pokytis su dažnio signalo.

3dB tai signalas pusę savo galios

3dB dažnių juostos plotis yra nuo dažnio laikoma naudinga, kai signalas yra daugiau nei pusė jo didžiausią galią.

žr. pridedamą dažnio / galios grafiką.

Nuoširdžiausi linkėjimai

Gam

Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Atgal į viršų
Kevin Weddle

Prisijungė: 10 Lie 2004
Žinutės: 101
Vietovė: San Antonio, TX

Post 25 liepa 2004 20:26 Re: 3 dB Bandwidth

Man patinka grafiko. Jis atsako į klausimą gražiai. The-3dB yra sudėtinė lygtys db = 20log Vout / Vin. Kodėl verta naudotis 70% ar sin45? Jame aprašoma vienetinių apskritimo kuris spindulys lygus vienai. Kaimyninės šalys yra lygus vienam, priešingai, yra lygus vienam, ir įžambinė yra lygi sqrt2. Į sin45 tada 1/sqrt2 kuris yra lygus 70,7% nuo vienetinių apskritimo spindulys.
Atgal į viršų
Hamidzia

Prisijungė: 17 Gegužė 2004
Žinutės: 47

Post 28 liepa 2004 10:51 Re: 3 dB Bandwidth

Assalam O Alekum!

Labai ačiū visiems
Specialiai Koja už labai išsamią išsamiai ir grafikas.

Dabar aš turiu gerą idėją sąvoka.

Pasakyk man, kad mes galime skambinti 3dB pralaidumo kaip pusė galios dažnių juostos plotis?

Ar 3dB Bandwidth nieko daryti su skaitinė vertė 3 dB?

Yra skaitinė vertė tiesiog naudojama be priežasties?

Dar kartą ačiū
Atgal į viršų
Kevin Weddle

Post 28 liepa 2004 16:50 Re: 3 dB Bandwidth

Pusė energija tiekiama iš to fakto, kad sin45 kartus V kiekį kvadrato yra lygi ,5 kol V kvadrato virš R yra lygi galios. Taigi taip tai puse galios, tačiau tai, kas gera, yra 1 / 2, palyginti su 1 / 3. Manau, Magiškas skaičius yra susijęs su tuo, kad esant 45 laipsnių, spindulys ir heighth yra lygus vienam, kuris yra dimensija vienetinių apskritimo. Taigi galima pasakyti, kad 70,7% yra tik keletas.
Atgal į viršų
maxwellequ

Prisijungė: 27 Bir 2001
Žinutės: 185
Padėjo: 11

Post 28 liepa 2004 21:01 Re: 3 dB Bandwidth

Santykis įgaliojimus (P1 ir P2), išreiškiamas dbs yra apibrėžiama taip:

(P1/P2) dB = 10 log10 (P1/P2)

Jei P1 = Pmax / 2 ir P2 = Pmax gausite:

((Pmax / 2) / Pmax) dB = 10 log10 ((Pmax / 2) / Pmax) = 10 log10 (0,5) = -3,01 dB

Todėl susiję įgaliojimai atitinka 0,5, ir log domeno su -3 dB.

Atkreipkite dėmesį, kad šis santykis yra du dalykai, su to paties vieneto (vatai). A santykis tokios neturi vienetas (tai nedimensinis). Į "vienetas" dB yra tik pabrėžti, kad jūs tai santykis galias prisijungti domenas, o ne "linijinė" domeną.

Kartais santykis įtampa taip pat atsižvelgiant į žurnalą domeną (pavyzdžiui, perduoti pelnas įtampos stiprintuvas: A = Vo / Vi). Minint, kad galia yra proporcinga kvadratu įtampa Jūs gaunate:

(V1/v2) dB = 10 log10 (V1 ^ 2/V2 ^ 2) = 10 log10 ((v1/v2) ^ 2) =
= 20 log10 ((v1/v2))

Hope this helps
Atgal į viršų
Kevin Weddle

Post 29 liepa 2004 16:30 Re: 3 dB Bandwidth

((Pmax / 2) / Pmax) dB = 10 log10 ((Pmax / 2) / Pmax) = 10 log10 (0,5) = -3,01 dB

Ši lygtis yra visiškai teisinga, tačiau jis neatitinka svarbus klausimas. Jums būtų geriau jaučiasi, jei naudojamos lygtys

V kvadratu / R = galia. Tada, nes jūs naudojate ,707 sumažinti įtampa tampa (.707) V kiekis kvadrato / R = galia. Tai tampa
.5 V kvadrato / R = ,5 galia.
Atgal į viršų
maxwellequ

Post 29 liepa 2004 20:29 Re: 3 dB Bandwidth

Kevin,

Jei skaityti žinutes atidžiai jūs taip pat turite ten paaiškinimas santykis įtampa (galios proporcingai V ^ 2 ...). Daugiausiai:

(V1/v2) dB = 20 log10 ((v1/v2))
Turėti (v1/v2) dB =- 3dB turite (v1/v2) = 0,707. FYI, kad s buvo 0,707 atrodo ....

Dabar, skaitant tavo ankstesnio posto (tą, kuris yra "sin45 kartų V"), aš vis dar negaliu suprasti. Ar galite paaiškinti ją mums?
Atgal į viršų
Kevin Weddle

Post 29 liepa 2004 21:05 Re: 3 dB Bandwidth

Į sin45V sako, kad jūsų diskrečiųjų įtampos lygis ,707 pirminio įtampos. Be filtro jums pasakyti, kad-3dB atsiranda toje vietoje, kur įtampa yra sumažinta 70,7%. Jūsų lygtys tiesiog sako, kad Pout / Pin = ,5 kuris sukelia-3dB. I sumažinti įtampą ir nustatyti, kad lygi ,5 P lygtys sin45V kiekis kvadrato / R = ,5 galia. Į sin45 kvadrato yra lygi .5.
Atgal į viršų
Udaremniać

Prisijungė: 26 Vas 2004
Žinutės: 489
Padėjo: 35
Vieta: Tualetas Sėdynės

Post 29 liepa 2004 21:31 Re: 3 dB Bandwidth

Kevin Weddle rašė:
Į sin45V sako, kad jūsų diskrečiųjų įtampos lygis ,707 pirminio įtampos. Be filtro jums pasakyti, kad-3dB atsiranda toje vietoje, kur įtampa yra sumažinta 70,7%. Jūsų lygtys tiesiog sako, kad Pout / Pin = ,5 kuris sukelia-3dB. I sumažinti įtampą ir nustatyti, kad lygi ,5 P lygtys sin45V kiekis kvadrato / R = ,5 galia. Į sin45 kvadrato yra lygi .5.

Dėl klaidos savo analizę, kad Jums nustatytas grandinė's perdavimo funkcija, kad yra ohmic viena, o maxwellequ davė bendrajam įrodymus, susijusius su visų perdavimo funkcijas. Kadangi filtrai yra 99% ne ohmic, savo kilmę yra teisinga, tačiau gana beprasmis. Nr nusikaltimo čia.
Atgal į viršų
maxwellequ

Post 30 liepa 2004 0:32 Re: 3 dB Bandwidth

Kevin,

Please don't take ką aš pasakyti (ar parašyti) asmeniškai, bet jūs paaiškinimas yra tik visiškai neteisinga. Problema yra ne tik šį postą; aš mačiau kitų pranešimų jūsų, kad tiesiog neturi jokios prasmės.

Kaip rašė prieš santykis įgaliojimais / įtampos / srovės kartais pateikiamas prisijungti domeno. Db yra (tipo) vienetas, kuris naudojamas siekiant pabrėžti tą faktą, kad santykis yra laikomas pateiktas prisijungti domeno - kaip jūs žinote tokių koeficientų don't really turi vienetą.

Teisingus apibrėžimus yra tie I've pateikė anksčiau. Tas faktas, kad nuodėmės (45S) = 0,707 nėra susijęs visada su tuo, kad 20 * log10 (0,707) =- 3 dB. Tada naudoti tokias sąvokas kaip "diskrečiųjų įtampos lygio", kuris yra tiesiog netaikytina čia ... jūs netgi žinote ką kalbi?

Problema yra ta, kad yra pradedantiesiems naudojant šio forumo žmonės, kurie tikrai dėti pastangas sužinoti daugiau apie elektronikos. Jei visi pradeda kalbėti apie tai, ką jie nežino, tie žmonės gaus daugiau ir supainioti. Mane galite rašyti kaip norite, kad aš tikrai ne patirti

Taip, jei norite žinoti aš tik parašyti apie tai, ką aš žinau.

Linkėjimai
Atgal į viršų
Kevin Weddle

Post 30 liepa 2004 3:38 Re: 3 dB Bandwidth

Esu įsitikinęs, ką aš turiu apskaičiuoti. Aš savo pareiškimus. Nėra nieko blogo, kad savo teiginį, kad 10Log.5 = 20log.707. Tai iš tiesų pusė galios ir jis yra lygus-3dB. Būčiau dėkingas hardpressed paaiškinti panašumas tarp-6dB per oktava ir-20dB per dešimtmetį. Gal galėtumėte paaiškinti, kad tai man?

Paskutinį kartą redagavo Kevin Weddle 16 rugpjūtis 2004 17:45, edited 1 kartą iš viso
Atgal į viršų
Udaremniać

Prisijungė: 26 Vas 2004
Žinutės: 489
Padėjo: 35
Vieta: Tualetas Sėdynės

Post 30 liepa 2004 7:01 Re: 3 dB Bandwidth

Aš peržiūrėti situaciją ir supratau, reikia peržiūrėti mano suvokimas, kad savo kilmę yra teisinga. Į 3dB dažnių juostos plotį, yra naudojami nustatyti veiksmingą dažnių diapazone ir sistemos nustatomas pagal perdavimo funkcija, kai įnašas yra tvarkomi sistemą sudaro svarbūs produkcijos.

Jūsų išvedimą iš esmės remiasi P = kv (V) / R. Vienas taškas nienawidzę apie lygtys yra ta, kad joms dažnai trūksta detalių. Mes galime ne tik naudoti bet kokią lygtį, kuri yra padalinys nuosekliai ir prisiimti ji turi dirbti. Jūs turite suprasti pasekmes už jų. Todėl fizinių įstatymai paprastai išreiškiamas žodžiais ir supaprastintos lygtis.
P, čia nurodoma, kad elektros energijos, suvartojamai pagal ohmic komponentas.
V čia reiškia, kad įtampa visoje kad ohmic komponentas.
R reiškia atsparumą, kad ohmic komponentas.
Taigi nėra jokio įvesties ar išvesties šiuo atveju, todėl jokia sistema. Kas yra "R", kurį buvo nustatyta šiuo atveju? Jei imtis atveju grynai varžinio sistema, ideali rezistorius neturi keisti savo produkciją vienodi sąnaudų, o dažnis kinta, todėl nėra tokio dalyko kaip 3dB Juostos visiems! Pats žodis "pralaidumo" rodo, kad jis susijęs su dažnio bei konkurencijos iškraipymo ir dažnis yra labai paskutinis dalykas Norėčiau susieti rezistorius su.

Bet kokiu atveju, tai tik mano nuomonę. Jūs galite turėti savo supratimą šiuo klausimu, prašome pasidalykite jais. Norėčiau žinoti, pernelyg, jei mano elektros pagrindai yra trūkumų per.

Į sveikatą!
Atgal į viršų
maxwellequ

Post 30 liepa 2004 12:01 Re: 3 dB Bandwidth

Kevin,

Kokia susijusi Jūsų klausimus apie ryšį tarp 20dB/dec ir 6 dB / Oct, čia vyksta:

Leidžia įsivaizduoti, kaip pirmos eilės mažos Filtras, kuris turi stulpų į dažnių fp. F <fp pelnas iš filtras Presupuesto aprox pastovaus ir f> fp prasideda mažėja norma yra 20 dB / DEC (jis mažėja 20 dB kiekvienas padidėjo 10 kartų dažniau) arba lygiavertiškos normą 6dB/octave (pelnas sumažėjo 6 dB kiekvienas padidėjo 2 kartus dažniau). Jūsų klausimas yra pagrįsti šį faktą.

Pelnas yra žemas Filtras yra pateiktas
A (f) = A0 / (1 jf / fp)
Kai A0 yra žemo dažnio padidėjimas, f yra dažnis, fp yra słupowo dažnio filtras ir j yra įsivaizduojama vienetas (j = sqrt (-1)).

Nuo lygtis parodyta pirmiau galite susieti dydį ir etapo įvesties ir išvesties sinewaves. Norėdami atsakyti į jūsų klausimą, mes suinteresuoti dėl masto atsako; mastai gali būti parašyta turi (pamiršote savo apskaičiuojamas klasių?):

| A (F) | = A0/sqrt (1 (f / fp) ^ 2)

F <Fj | A (f) | galima derinamai A0, todėl tai vadinama žemo dažnio padidėjimas. F>> fp | A (f) | galima derinamai

| A (F) | = Presupuesto aprox = A0 / (F / PP)

Dabar galite naudoti šį paprastesnė lygtis norėdami pamatyti, kas atsitinka su mastai atsakymą, kai f> fp. Jei lygintume mastai filtro s įtampos naudos f1 ir f2 = 10 f1, Jūs:

(| A (f2) | / | A (f1) |) dB = 20 log10 [(A0 / (f2/fp)) / (A0 / (f1/fp))] =
= 20 log10 [(A0 / (10f1/fp)) / (A0 / (f1/fp))] =
= 20 log10 [1 / 10] = -20 dB

Taigi, kai dažnis padidėja 10 kartų pelnas pirmojo tvarkos mažai Filtras sumažėja 20 dB.

Jei padarysite tą patį skaičiavimai F1 ir F2 = 2 f1 (f2 yra oktava aukščiau f1):

(| A (f2) | / | A (f1) |) dB = 20 log10 [(A0 / (f2/fp)) / (A0 / (f1/fp))] =
= 20 log10 [(A0 / (2f1/fp)) / (A0 / (f1/fp))] =
= 20 log10 [1 / 2] =- 6 dB

Todėl, kai dažnis padidėja 2 kartus (su oktavos), pelnas iš filtro sumažėja 6 dB.

Galiausiai, Kevin, aš tau dar kartą, sin45 neturi nieko bendra su dbs
Atgal į viršų
Kevin Weddle

Post 02 rugpjūtis 2004 20:38 Re: 3 dB Bandwidth

Manau, ką padarei yra paėmė-3dB ir dauginant jį 2. Filtrais, yra ne jums skirto naudoti įtampos vietoj galios. Nors jūsų explaination viršija mano sugebėjimą suprasti. Man buvo idėja naudoti
-20dB per dešimtmetį ir tai atvykti į-6dB per oktava naudojant lygybę. Bet ji neveikia, kad būdas. Manau, kad geriausias būdas paaiškinti tai naudoti formulę XC = 1/2piFC ir prijunkite filtrus reikšmės šios lygtys. Manau, kad F yra padauginta iš 2 arba 10 turi ką su juo.
Atgal į viršų
maxwellequ

Post 04 rugpjūtis 2004 15:33 Re: 3 dB Bandwidth

Kevin,

Paaiškinimas Dałem jums dėsto bet elektrotechnikos kursą. Jūs paklausė, kaip susieti 20dB/dec ir 6 dB / Oct, ir kad ai ką paaiškinti jums.

Tai neįtikėtina, kaip pripažįsta, kad "explaination viršija mano sugebėjimą suprasti" ir tada rodo, kad tai, ką parašė yra neteisingas, nes neįmanoma susieti su -20dB/dec ir dB / Oct "naudojant lygybę" ji neveikia, kad taip pasakysi. If you don't understand, zadaj žmonėms geriau išaiškinti ... Ar ne tik pradėti sakydamas, kad jie yra neteisūs, ypač kai trūksta žinių.

Augti, mokytis šiek tiek daugiau ir sustabdyti sakydamas / raštu kvailas dalykų.
Atgal į viršų
boot_strap

Prisijungė: 02 gruodis 2003
Žinutės: 20

Post 16 rugpjūtis 2004 13:33 Re: 3 dB Bandwidth

jos pačios ir frequncy kurie savo didžią frequncy atsakymą (A), siekia
A / (2 ^ 0,5) ..!
Atgal į viršų
yeechyan

Prisijungė: 14 Bir 2004
Žinutės: 111
Padėjo: 1

Post 17 rugpjūtis 2004 2:38 3 dB Bandwidth

Kevin Kodėl pabrėžė sakydamas vertės sin45? Ar yra santykiai tarp 45 laipsnių ir produkcijos palyginti su įėjimo įtampa šiuo atveju?
Atgal į viršų
Kevin Weddle

Post 17 rugpjūtis 2004 4:57 Re: 3 dB Bandwidth

Santykių arba puse galios, jei norite garsą, kad arba įtampos lygtis 10log Vout / vin kur Vout / vin yra lygi į sin45. Abi lygus-3dB. I like the sound of sin45 o pusė energijos, nes tai rodo, kad jūs naudojate kitą matematinę variantas, kuriame teigiama, kad priešingai ir prigludusios yra lygi 1, kurios matmenys vienetinių apskritimo. Iš tikrųjų jūs kampas 45 laipsnių, kai matmenys yra 1 iš 1 pagal trikampio teorija. Į sin45 tada priešais per įžambinė kuris ,707 kuri yra daug atstovaujama sine banga į 45 laipsnių ir tai taško vienetinę rate.

Iš viso, turite tikrą numerį, kuris yra lygus pusės trikampį ir tai taškas sine banga, ir ji yra taško vienetinę rate. Šie trys dalykai, kartu padaryti atitinkamas numeris.
Atgal į viršų
Borber

Prisijungė: 01 Sau 1970
Žinutės: 1532
Padėjo: 116

Post 17 rugpjūtis 2004 19:12 Re: 3 dB Bandwidth

Pirmasis klausimas, kurį turi būti atsakyta čia yra kas juostos plotis?
Dėl ryšio ar duomenų signalo priemonė suma pectrum erdvėje signalo užima. Paprastai tai yra pateiktas kaip skirtumas tarp dažnis, kuriam esant signalo amplitudė yra formaliai 3 dB žemyn
atsižvelgiant į amplitudė ne centras dažnį. Šie dažniai yra puse galios taškų amplitudės priklausomybė nuo dažnio funkcija
2. Taip pat vadinamas REIKIA juosta. Mažiausia suma, dažnių spektrą paprastai veiksmingo perdavimo ir priėmimo ryšių arba duomenų signalą.
Taigi, dažnių juostos plotis paprastai nustatomas-3dB punktų perdavimo funkcija, kas yra visuotinai pripažinta. Galima naudoti kitus klausimus, pavyzdžiui,-6dB, bet jūs turite apie tai.
Atgal į viršų
ColdCold

Prisijungė: 10 Sep 2004
Žinutės: 2

Post 10 rug 2004 6:37 Re: 3 dB Bandwidth

maxwellequ ir Kevin, ką yra jūsų abiejų daugiausia teisus! You're just kalbančių skirtingomis kalbomis. maxwellequ atrodo didziausių nuolat analogas terminologija, o Kevin, man atrodo, mišiniai analogas teorijos su skaitmeniniu terminologija dažniausiai naudojami su diskrečiųjų, skaitmeninės viešpatija, ty naudoti diskrečiųjų Trigonometrinis apskaičiuojamas ir vienetinių apskritimo (galiausiai z-domeno). Kai kurie žmonės yra labiau patogus būnantiems nuolat, analoginis Pasaulis ir apibūdinantys tą patį reiškinius sinusoids ir nuolat Trigonometrinis apskaičiuojamas. Bet tai nėra svarbu. I've done visų šių medžiagų ir su popieriumi ir pieštuku ir su MATLAB ir atsakymus visada ta pati - ir ne tik, kad ...
jie išversti į tikslus, vertinimo rezultatus galima pamatyti laboratorijos. maxwellequ pareiškimą, kad "sin45 neturi nieko bendra su dbs" yra neteisingas. Dažnio atsakas visada galima tiksliai aprašyti su nuliu ir ašigalis ir per vienetinių apskritimo į z-domeno. Kevin šiek tiek pataisyti savo argumentus, tačiau labai aiškiai savo paaiškinimus, o maxwellequ pareiškimai yra išsamesni, bet visiškai teisingas. Ir atsako į Udaremniać's panieka lygtis (nėra išsamiai ??!)... "Mes galime ne tik naudoti bet kokią lygtį, kuri yra padalinys nuosekliai ir prisiimti ji turi dirbti" - Netiesa! Tai visai taškas! Mes galima manyti, jų teisingumą, visada. Lygtys NIEKADA melas ir labiausiai Kevin tvirtinimų, kaip nustatyti R = 1 tiek įvesties ir išvesties, yra visiškai teisingi. That's the beauty of math: galite nustatyti keletą dalykų, žinoma, vertybių ir apskaičiuoti tikslią Réponses dėl neaiškios. Matematiškai (teisingai) yra ne klaidinga, mano draugas. Suteiktos realios pasaulis yra paprastai keletą kitų veiksnių, kad gali arba negali būti atsižvelgta į mūsų pradinių lygtis, tačiau jei žinote, ką jie ir / ar jei galima išmatuoti jų, jie taip pat gali būti išreikšti savo lygtis, jei pageidaujama. Tai tiesiog priklauso nuo tikslumo lygis norite gauti savo matematinius modelius.

Dabar, kaip ir lygiavertiškumo 6dB/octave ir 20dB/decade ir stabdymo juostos (tęstinę kalbą) ... gerai, mes į dažnių srityje, Bode sklypų, todėl, jei "cf" yra dabartinis dažnių,

masto ne (plg. * 2) dB = 20 * log (plg. * 2) dB

20 * log (plg. * 2) = 6.02059991 kai 2 yra oktava
20 * log (plg. * 10) = 20.00000000 kur 10 yra dešimtmetį

ir taip pat ...

20 * log (plg. * 0,5) = -6,02059991 kai 0,5 atstovauja oktava
20 * log (plg. * 0,1) = -20,00000000 kai 0,1 atstovauja dešimtmetį

visa tai turi prasmę?
Atgal į viršų
ColdCold

Prisijungė: 10 Sep 2004
Žinutės: 2

Post 10 rug 2004 8:10 Re: 3 dB Bandwidth

Atsiprašome, aš parodė ekvivalentiškumo, aš?

oktava = * 2
dešimtmetį = * 10
skirtumas yra pagrindinis veiksnys, 5

20 * log (5) = 13.9794001

20 * log (2) 20 * log (5) = 20 * log (10) = 20.00000000

Ar, kad "įrodyti" linija yra tokia pati linkę ar kažką ?????

Aš ne. mano matematikos per surūdijęs ... Šypsotis
Atgal į viršų
maxwellequ

Post 10 rug 2004 16:35 Re: 3 dB Bandwidth

ColdCold,

Mano tai, kad daiktai yra išreikštos dB, nes jis yra patogus, kai kuriais atvejais, skaičiuojant santykį pačiu dalykas log domeno. Tai labai aiškiai apibrėžta, kaip Aš pareiškiu anksčiau, padarytais (P1/P2) dB = 10 log10 (P1/P2).
Jis neturi nieko bendra su Trigonometrinis santykiai.
Atgal į viršų
Kevin Weddle

Post 13 rug 2004 20:45 Re: 3 dB Bandwidth

Ką aš nuoroda į tai svarbu,-3dB, kuris ,707 įtampos. Į ,707 ir pats savaime yra ribotas imporatance. Šonuose trikampis dėl vienetinių apskritimo ,707 su įžambinė yra 1. Lygių pusių yra tai, ką daro 45 laipsnių kampu svarbu. Į improtance lygių pusių yra ta, kad ji rodo, lygi maginitude. Sine wave nėra vienetinių apskritimo būdu bet ji pritaria ir apskritimo spindulys ne 90 laipsnių. Ir jie dalijasi bendru atskaitos tašku ,707 45 laipsnių. Manau, kad vienodas maginitude dalis yra tik svarbus aspektas, jei yra.
Atgal į viršų
Borber

Post 14 rug 2004 7:04 Re: 3 dB Bandwidth

Kevin
Jūs turite būti presumming filtras pirmojo tvarkos (RC, RL ir pan.) Manau, tik šiuo atveju kampas 45 laipsnių. Perdavimo funkcijos aukštojo kad kampas gali būti labai skirtingi.
Atgal į viršų
Kevin Weddle

Post 14 rug 2004 19:02 Re: 3 dB Bandwidth

Aš tikrai negali pasakyti, kaip susieti visa tai. Kai kurie žmonės jaučiasi patogiai pusėje galia. Jeigu ten buvo tik būdas sujungti šių teorijų, kad susijusi su ,707. Galbūt vienodo dydžio nėra svarbus aspektas. Galbūt tai yra tai, kad ,707 yra vertė, kuri atsiranda per vidurį tarp 0 ir 90 laipsnių. Taip pat jei jūs žinote, kad RMS vertės ,707 VP. Sine wave function yra kvadrato, integruotos, tada kvadratinės šaknies yra imtasi. Funkcija, kuri yra integruota naudoja Trigonometrinis tapatybę. Šiuo tapatybę pašalinti VP ir 1 / 2. Tada integruotis. Po integracijos Jums liko su 0. Tada visi liko yra VP ir 1 / 2. Ir, žinoma, kvadratinės šaknies 1 / 2 ,707. Taigi remiantis Trigonometrinis tapatybę.
Atgal į viršų
Borber

Post 14 rug 2004 19:37 Re: 3 dB Bandwidth

I don't think-3dB jau nieko bendro su formalios logikos.
Pradžioje tvarka perduoti funkcijas fazės skirtumas ne kampinis dažnis yra 45 laipsnių. Kampe (lauke) dažnis nutinka ne-3dB absoliučios vertės respons. Mes kalbame, kad-3dB taško dažnio skalė yra pralaidumo tokio perdavimo funkcija.
Atgal į viršų
maharshi_qis

Prisijungė: 14 Vas 2007
Žinutės: 247
Padėjo: 6

Post 10 Kov 2007 7:55 Re: 3 dB Bandwidth

3 dB BW yra dažnis, kuriame pelnas sumažės 3dB atgal savo max vertės ..
Atgal į viršų
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Elektroninė elementarų Klausimai -> 3 dB Bandwidth
Puslapis 11 Visi laikai yra GMT 2 valandos

Abuse | | Administratorius | | Moderatoriai | | Paremkite mus | | Svetainės struktūra
Topic RSS