Taisyklės | Paskutinės žinutės | temos RSS | Paieška | Registruotis | Prisijungti

Ar elektromagnetinės bangos turi skerspjūvio plotas!

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Matematika ir fizika -> Ar elektromagnetinės bangos turi skerspjūvio plotas!
Arabų versija Bulgarų versija Katalonų versija Čekų versija Tekstas danų kalba Vokiečių versija Tekstas graikų kalba Anglų versija Ispanų kalba Suomių versija Prancūzų versija Hindi versija Kroatų versija Indoneziečių versija Italų versija Hebrajų versija Japonų versija Korėjiečių versija Lietuvių versija Latvių kalba Olandų versija Tekstas norvegų kalba English version Portugalų versija Rumunų versija English version Slovakų versija Tekstas slovėnų kalba Serbų versija Švedų kalba Tagalogų versija Ukrainiečių versija Vietnamiečių versija Kinų versija
Autorius Pranešimas
ahmed Osama

Prisijungė: 18 Lie 2004
Žinutės: 282
Padėjo: 1

Post 21 liepa 2004 19:48 Ar elektromagnetinės bangos turi skerspjūvio plotas!

Aš kol, kaip šis klausimas yra, mano nuomone, dabar mes visi žinome, kvadratinės teisės šviesos

A2 r2 ^ 2
------ =------------
A1 r1 ^ 2

A1: plotas spinduliuojančiojo paviršiaus
A2: plotas apšviestame paviršiuje
r: atstumas nuo kilmės

iš aukščiau equ. neįmanoma, kad kilmės srityje atsižvelgiant į būti nulis! Todėl ji turi turėti tam tikrą plotą!
Atgal į viršų
View user's profile
Google
AdSense

Post 21 liepa 2004 19:48 Skelbimai

Atgal į viršų
Napuszony

Prisijungė: 19 liepa 2002
Žinutės: 4792
Padėjo: 312
Vieta: Vidurio Earth

Post 21 liepa 2004 21:01 Re: Ar elektromagnetinės bangos turi skerspjūvio plotas!

Šios lygtys yra matematinį modelį, kuris gali turėti taškinio šaltinio. Dažnai fizikoje yra Idealus modelis naudojamas realus pasaulis situacijų, nes rezultatai yra gana arti matuojamas jų numatomai situacijai.
Atgal į viršų
View user's profile
bibo1978

Prisijungė: 01 Geg 2004
Žinutės: 224
Padėjo: 6

Post 25 liepa 2004 22:52 Re: Ar elektromagnetinės bangos turi skerspjūvio plotas!

Elektromagnetinė banga yra gana sudėtinga modelio bangų lygtys ir fotonų geriausiai aprašyta Maksvelo lygtys, todėl jis gali turėti skerspjūvio plotas, o fotonų jis savaime nėra skerspjūvio plotas arba taip manau.
Atgal į viršų
View user's profile
sifeddin

Prisijungė: 28 Sep 2003
Žinutės: 40
Padėjo: 2

Post 24 rugpjūtis 2004 18:33 Re: Ar elektromagnetinės bangos turi skerspjūvio plotas!

Gerbiami Achmed
dabar Jūsų klausimą atrodo beprasmiška, nes jis grindžiamas labai senas Geometrinė optika kurioje yra pasenęs dėl elektromagnetinių teorijos. Tačiau jis taip pat yra taip giliai prasmes, jei klausia apie kilmę, J. bangų ir iš kur ji eminates. Kadangi iki šiol, net ir mano naujausias žinias, niekas iš tikrųjų minėto jeigu elektronų arba vadinamasis Photon arba fictous kitų daugelio dalelių yra tomas taip ir padaryti. Ir Amr M. Selim 's tapatybę teorija, nes žinau, kad šiuo metu elektroninių modeliuojama kaip taško dalelių, kurie gali sąveikauti su EM spinduliuotės regionas aplink jį. Tačiau mano labai savo požiūriu ji gali paaiškėti, kad elektronų gali turėti tūris savo pašalinti energijos tankis ypatybė į savo padėtį erdvėje.
Atgal į viršų
View user's profile
djalli

Prisijungė: 10 Lap 2001
Žinutės: 887
Padėjo: 15
Vieta: 1600 Pennsylvania Avenue, Washington DC 20500

Post 29 rugpjūtis 2004 6:53 Re: Ar elektromagnetinės bangos turi skerspjūvio plotas!

Jis klausia galiojantį klausimą.

Į viela (tegul sako apvalios vielos tik Siekiant paprastumo) signalas keliauja ne 1GHz (dar pavyzdžiui!) Pagal odos poveikio formulė EM bangos keliauja maždaug 2mm tegul sako gylio nuo paviršiaus vidų centras dirigentas.

Dabar leiskite pasakyti padidinti dažnio 9GHz. Kas atsitiks? Odos gylis bus mažesnis. Taigi skerspjūvio plotas EM bangos dirigentas viela mažiau.

Aš pridedamas nuotraukų. Don't be mad at me. Aš ne menininkas, bet tikiuosi, turėtų paaiškinti, ką reiškia odos efektą.

Viskas yra vielos. Juoda yra sritis, kurioje J. bangų nėra keliaujate ten. Mėlyna yra plotas (skerspjūvis) EM bangos keliauja ir dažnio padidėjimas šioje srityje mažėja.

djalli

Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Atgal į viršų
View user's profile
sifeddin

Post 03 rug 2004 22:06 Ar elektromagnetinės bangos turi skerspjūvio plotas!

Gerbiami djalli
Jūs, atrodo, nukreiptos labai toli nuo "svarbių klausimų ahmed Osama klausia" Klausimas yra ne apie gylį penegtration į metalo arba jos "ne-meno" vaizdų "galutinį skerspjūvio laidais", tačiau, jei egzistuoja atomų lygio radiacijos pjūvis emisijos.
Iš tiesų yra kiekį naudojamų analizės daugelio rūšių lazeriai turi tas pavadinimas, bet tai nereiškia, kad spinduliavimas yra skerspjūvio ploto (arba bet koks plotas, savo visuose Esp. Kai skleidžiamo)
Don't supykti ant manęs, bet manau, arba nesate gauti esmė klausimas ar esate apgauti, kuris paprašė jo
Atgal į viršų
View user's profile
WLCSP

Prisijungė: 16 rugpjūtis 2004
Žinutės: 177
Padėjo: 14

Post 04 rug 2004 0:00 Re: Ar elektromagnetinės bangos turi skerspjūvio plotas!

Jis nustatomas pagal radaro skerspjūvis
Atgal į viršų
View user's profile
djalli

Prisijungė: 10 Lap 2001
Žinutės: 887
Padėjo: 15
Vieta: 1600 Pennsylvania Avenue, Washington DC 20500

Post 04 rug 2004 6:45 Re: Ar elektromagnetinės bangos turi skerspjūvio plotas!

Gerbiami sifeddin

". ahmed Osama paprašė pacituoti "Elektromagnetinė banga yra gana sudėtinga modelio bangų lygtys ir fotonų geriausiai aprašyta Maksvelo lygtys, todėl jis gali turėti skerspjūvio plotas.

for example a simple TEM wave (lets not complicate with light for now) does for sure have a cross-section area. EM bangos vadovautis vidutinio pavyzdžiui paprastas SER banga (leidžia ne komplikuoti su šviesos dabar) ar tikrai yra skerspjūvio plotas. Nuotraukos galioja šiuo klausimu.

Aš nuoširdžiai atsiprašome aš pradėjau skaityti temoje nuo šį klausimą, o klausimas buvo kažkas kitas.

Tikiuosi, kad man tai paaiškinti. Nagi sifeddin kodėl aš turėčiau supykti. Mano nuotraukos yra gerai. Kidding.

ahmed Osama rašė:
Aš kol, kaip šis klausimas yra, mano nuomone, dabar mes visi žinome, kvadratinės teisės šviesos

A2 r2 ^ 2
------ =------------
A1 r1 ^ 2

A1: plotas spinduliuojančiojo paviršiaus
A2: plotas apšviestame paviršiuje
r: atstumas nuo kilmės

iš aukščiau equ. neįmanoma, kad kilmės srityje atsižvelgiant į būti nulis! Todėl ji turi turėti tam tikrą plotą!

Square teisė kažką priklausančių daugiau spindulių optikos srityje, o ką iš tikrųjų šviesos turi būti ištirti. Kodėl aš sakau, kad?

Nesvarbu, ką intensyvumas, poliarizacija ir tt manote apie šaltinis yra antenos EM bangos, kad būtų šviesos bangos mūsų atveju.

Kas spindulių optika domeno nepakankamai įvertino tą faktą, kilmės šviesos spindulių šaltinis. Ar monopolis, Dipolio, ragų, vienodo dydžio pleistras antena, spiralinės spinduliuotės šaltinį? Planas spinduliai "nemažai" skiriasi visų šių šaltinių.

actually study of antennas start with radiating intefinitisimal point-sources of having cross-section area zero and these are valid. Pasiūlymo jums: "neįmanoma, kad kilmės srityje atsižvelgiant į būti nulinis" faktiškai tyrimo antenos pradėti spinduliuojančiojo intefinitisimal taško šaltiniai, turintys skerspjūvio plotas lygus nuliui, o jie yra svarbūs.

ahmed Osama Tikiuosi yra paaiškinti kažką. Kitos pridėtinės labai vertingos informacijos.
Atgal į viršų
View user's profile
sifeddin

Post 07 rug 2004 20:13 Ar elektromagnetinės bangos turi skerspjūvio plotas!

Ok Vienas pastaruoju metu:
Kaip matyti EM bangų neturi pjūvis savo.
ahmed Osama paprašė (į suvytosios būdu), jei geometrinis (spindulių) optika gali handel šaltinį EM banga
atsakyti už tai tikrai NE!

bibo1978 faktiškai mišrus Ensemble teorija su Photon nuotrauką ir spėju paliko klausimą unanswerd
Taigi djalli ir WLCSP minties optinių spindulių, kurie ahmed Osama klausimą kaip tik EM bangų ir persued su kriaukle ir šaltinis

Aš uždaryti šį diskusija iš mano pusės, kad:
Ray Optics: Light rays ir spinduliai yra tik eilutes su nuline pjūvis
J. teorija: šviesa yra banga ir bangos plitimo erdvėje (ty begalybės pjūvis)
Kvantinė teorija: Šviesa yra fotonų ir fotonų yra kvazi-dalelių su nuline restmass ir veido ne apimtis tik kiekis (lokalizuota) energijos sąveikos su klausimu suteikti (arba imtis) daugiau intensyvumo sąveikos bangų, kad kalbama apie dauginamosios erdvėje
That's all falks
I'm out of here
Atgal į viršų
View user's profile
bibo1978

Prisijungė: 01 Geg 2004
Žinutės: 224
Padėjo: 6

Post 17 rug 2004 23:32 Re: Ar elektromagnetinės bangos turi skerspjūvio plotas!

sifeddin, gaila man nebuvo aišku, mano aprašymas Aš, kad Maksvelo lygtys yra tik įgyvendinti Quantum bangų ir fotonų, kuri nėra actaully kokia šviesa ir, atsižvelgiant į Kvantinė teorijos J. banga ", kuris šiuo klausimu bangų ir fotonų "gali būti realizuotas kaip bangų paketo", kai mes svarsto keletą fotony kartu todėl į tai atsižvelgiant išvyksta su įvairiomis greičio keliaujant skirtingomis laidumo erdvėse ". Tačiau vienas fotonų negali turėti skerspjūvio plotas, nes jis negali turėti bangų paketų tiesiog. tikimės, kad šis buvo aišku.

Thats visi žmonės
Atgal į viršų
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Matematika ir fizika -> Ar elektromagnetinės bangos turi skerspjūvio plotas!
Puslapis 11 Visi laikai yra GMT 2 valandos

Abuse | | Administratorius | | Moderatoriai | | Paremkite mus | | Svetainės struktūra
Topic RSS