Taisyklės | Recent posts | temos RSS | Paieška | Registruotis | Prisijungti

Statyba GPS imtuvo lustas

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> RF, Mikrobangų krosnelė, antenos ir Optika -> Statyba GPS imtuvo lustas
Autorius Žinutė
nuntha

Prisijungė: 01 bal 2004
Žinutės: 22

Post 2004 Jun 10 10:47

Statyba GPS imtuvo lustas

Labas,
Aš ketina statyti GPS imtuvą luste CMOS. Kadangi aš nesu gera sistema vaikinas turiu sistemoje klausimą.

GPS signalas-130dBm
Gavėjas NF = 10 (net iki paskutinės IF AMP)
triukšmo BW = 2MHz (iki despreading)
Išvesties SNR paskutinę IF stiprintuvų yra-23dB (Inorder pasiekti 20dB SNR po despreading kaip kodavimo pelnas 43dB Crosstalk)

Todėl žinant produkcija SNR paskutinio JEI amplier yra-23dB, kas ouput signalo lygiu paskutinis JEI stiprintuvas PSM?

Thanks in advance
Atgal į viršų
Google
AdSense
Google Adsense

Post 2004 Jun 10 10:47

Skelbimai

Atgal į viršų
brmadhukar

Užsiregistravęs: birželis 21, 2002
Žinutės: 844
Padėjo: 29

Post 12 birželis 2004 16:20

Re: Pastatas GPS imtuvo lustas

Labas,
Buvau įsitraukęs labai GPS OĮG tiek RF / system level.

Jūs turite žinoti, kad ADC reikia pakankamai įvesties signalo stiprumas quantization. Tik triukšmas turėtų sukelti quantization.
Taigi gauti "citata" jums ADC lygį. Tada jūs galėsite nuspręsti, bendros naudos.

BR
Madhukar
Atgal į viršų
Arabų kalba Bulgarų kalba Katalonų kalba Čekų kalba Danų kalba Vokiečių kalba Graikų kalba Anglų kalba Ispanų kalba Suomių kalba Prancūzų kalba Hindi versija Kroatų kalba Indoneziečių kalba Italų kalba Hebrajų kalba Japonų kalba Korėjos versija Lietuviška versija Latvių kalba Olandų kalba Norvegų kalba English version Portugalų kalba Rumunų kalba Rusų Slovakų kalba Slovėnų kalba Serbų kalba Švedų kalba Tagalų versija Ukrainos versija Vietnamiečių kalba Kinų kalba
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> RF, Mikrobangų krosnelė, antenos ir Optika -> Statyba GPS imtuvo lustas
Puslapis 11

subj

text

Visi laikai yra GMT 1 valanda
Panašios temos:
pastato AM imtuvas (14)
GPS (15)
tikslumo GPS imtuvą (4)
GPS imtuvo struktūra (3)
GPS imtuvas: problemų (8)
PolaRx II GPS imtuvas (4)
GPS imtuvas & SIM300 (2)
Pagalba GPS imtuvas architektūra (6)
GPS dizainas, please help. (10)
pleistras antena GPS imtuvas (4)

Pasiskųsti | | Administratorius | | Moderatoriai | | Paremkite mus | | Svetainės struktūra
Topic RSS