| Autorius | Žinutė |
|---|
scoppulal
Užsiregistravęs: balandis 18, 2004 Žinutės: 130 Padėjo: 1
| 16 gegužė 2004 12:05 mikrobangų Antenų matavimai | | |
|
| Hi all, gali kas nors padėti šiuo klausimu?
Ta, kad aš negaliu nusipirkti vektoriaus tinklo analizatorius ar ką panašaus.
Bet patarimas ar komentaras yra vertina. linkėjimai |
|
| Atgal į viršų | |
 |
eirp
Prisijungė: gruodis 11, 2001 Žinutės: 639 Padėjo: 9 Vieta: Phase centras
| 16 gegužė 2004 12:13 siekiant mikrobangų antena | | |
|
| | scoppulal rašė: | Hi all, gali kas nors padėti šiuo klausimu?
Ta, kad aš negaliu nusipirkti vektoriaus tinklo analizatorius ar ką panašaus.
Bet patarimas ar komentaras yra vertina. linkėjimai |
Labas!
Jei domina atspindys coeficient --
Jūs galite atlikti Skaliarinė matavimo pvz. 3dB hibridas jungtis ir mikrobangų detektoriumi. Tai labai paprasta, bet reikia labai tiksliai remtis. Bus visada sisteminė paklaida.
Į sveikatą
eirp |
|
| Atgal į viršų | |
 |
Plazminiai
Prisijungė: gruodis 20, 2001 Žinutės: 574 Padėjo: 39
| Gegužė 17, 2004 1:05 mikrobangų antenos matavimas | | |
|
| Suraskite savo vietą gamykloje, kurios naudoja tinklo analizatorius mokėti jiems Naudoti jį po darbo valandų. Arba vykti į artimiausios universitetas greičiausiai jie jį ir bandykite gauti pagalbą ten.
RGZ |
|
| Atgal į viršų | |
 |
chinaing
Prisijungė: 05 Dec 2003 Žinutės: 35
| Gegužė 17, 2004 8:25 VSWR antena matavimo vatmetro | | |
|
| | Jei neturite tinklo analizatorius, galima ne priemonė, bet ai signalas ~ ~ ~ |
|
| Atgal į viršų | |
 |
starchern
Prisijungė: vasaris 21, 2004 Žinutės: 44 Padėjo: 2
| Gegužė 18, 2004 4:46 mikrobangų antenos matavimo pdf | | |
|
| Antenos parametrų (pvz., augimas, modelis) gali išmatuoti be NP.
Jūs galite naudoti SG (signalų generatoriaus rūšis) ir radijo dažnių spektro ar galios matuoklis
spinduliuotės matavimo modelio galima gauti lengvai
bet pelnas matavimas turi standartinio jautrumo antena |
|
| Atgal į viršų | |
 |
Klug
Prisijungė: 04 liepa 2002 Žinutės: 441 Padėjo: 5
| 18 gegužė 2004 10:47 Re: mikrobanginės antenos matavimas | | |
|
| Hmm, labai įdomu. Turiu tą pačią problemą matuoti SWR 2,4 GHz.
Kas yra konstrukcijos šio "tinklo analizatorius"?
Turiu 26MHz-1GHz matavimo atrankinis microvoltmeter (SMV8.5). Galiu gauti 2,4 GHz, naudojant 2,5 GHz MDTV downconverter.
Taigi, man reikia generatorių 2,4 GHz. Ar yra NOICE generatorius toje juostoje statybos? Ar paprastas šalia stabilios generatorius?
Be to, ten yra info apie geras tiesiogiai jungtis tokio dažnumo, kad galiu daryti namuose sąlygomis? |
|
| Atgal į viršų | |
 |
goxy
Prisijungė: 25 liepa 2002 Žinutės: 268 Padėjo: 1
| 18 gegužė 2004 13:01 Re: mikrobanginės antenos matavimas | | |
|
| @ scoppulal Kas asortimentą Jums reikia, aš žinau, paprastas N. statybos 100MHZ-1.3GHZ
@ Klug PB išbandyti MAX2750, MAX2751, MAX2752 VCO's at 2.4GHz, kaina yra maža ir jie leidžia laisvai pavyzdžių. Galios detektorių naudojimas nuo Maksim (MAX4000, MAX4001, MAX4002) arba nuo analoginių. Taip pat ir diodas detektoriumi gali būti naudojamas.
Jungtis galima atlikti namų sąlygomis FR4, modeliavimas yra labai paprasta Genesys arba MWO (naudoti linijinį, nereikia EM simuliatorius). |
|
| Atgal į viršų | |
 |
scoppulal
Užsiregistravęs: balandis 18, 2004 Žinutės: 130 Padėjo: 1
| 18 gegužė 2004 13:39 Re: mikrobanginės antenos matavimas | | |
|
| Interesų grupės yra 2,4 GHz tiek palydovinių programų ir belaidžio VKT I'm pateikiant.
Bet juosta GOXY kalbėjome apie galėtų būti įdomu dalis knoledge su mumis plese.
Ciao |
|
| Atgal į viršų | |
 |
Sergio Mariotti
Prisijungė: gruodis 22, 2003 Žinutės: 467 Padėjo: 41 Kur: Italy
| 18 gegužė 2004 22:51 mikrobangų antenos matavimas | | |
|
| Beveik visi parametrai dydis gali būti išmatuotas be VNA. Sutinku su daugeliu ankstesnių idėjų SA. Elektros skaitiklis turi būti skiriamas dėmesys, pavojus gauti nepageidaujamą stiprus signalas (TV, telefonai ir tt)
Aš atsimenu, aš perskaičiau apie etapo centrer measuremet be VNA straipsnis. Jei jus domina I'll ieškoti.
SA (ne necessarely sintetized) ir generatorius ir yra pakankamai įvertinti | CO-modelis |, | kryžminis modelis |. Pats generatorius ir SA, su geros krypties jungtis, gali įvertinti atspindėjimo koeficientas pat.
Gauti tikslius matavimo peraphs labiausiai sunku matavimo daryti, taip pat su VNA. Dauguma brangus antenų standartas, neatsižvelgia į sąskaitą oporowa (Dissipative) nuostolis. mėgautis |
|
| Atgal į viršų | |
 |
goxy
| 18 gegužė 2004 23:12 Re: mikrobanginės antenos matavimas | | |
|
| Pažiūrėkite:
http://www.circuitcellar.com/psoc2002/winners/3.htm http://www.circuitcellar.com/psoc2002/winners/3.pdf http://www.circuitcellar.com/psoc2002/winners/3.zip
Prescaler reikia pakeisti kai kurie geriau, pavyzdžiui, "Fujitsu MB506.
Dėl 2.4GHz aš paaiškinti aukščiau poste. Aš pamiršau, ir prietaisas kaip 2.4GHz 802.11b / g, kortelė gali būti signalo generatoriaus. Detektorius diodas negali aptikti ir realią galią, nes moduliuoti signalą. Tai aptikti vertės turi būti perskaičiuotos į depentency moduliavimo, MATLAB ar bet kokia sistema simuliatorius tai gali būti Solver kaip Genesys, skelbimai, MWO .....
Panaudojimui palydovuose vėl reikia signalų generatorių, VCO's yra expencive tokiu būdu pašalinti DRO (dilectric rezonatoriaus generatorius) nuo Dažnio keitiklis žemyn ir juos naudoti, diodas detektoriaus signalo detektoriaus ir 3dBcoupler (kai geriau medžiaga Rogers, Inga ...). |
|
| Atgal į viršų | |
 |
sofa
Prisijungė: 01 kov 2002 Žinutės: 91 Padėjo: 2
| Gegužė 19, 2004 4:58 Re: mikrobanginės antenos matavimas | | |
|
| @ Klug PB išbandyti MAX2750, MAX2751, MAX2752 VCO's Galios detektorių naudojimas nuo Maksim Jungtis galima atlikti namų sąlygomis FR4, modeliavimas yra labai paprasta Genesys arba MWO (naudoti linijinį, nereikia EM simuliatorius). [/ quote]
Antenų įgyti meashurement Maxim's VCO galios nepakanka, turite naudoti papildomas PA ir įgyti galios maždaug 20 / 26dBm produkcija. Ir - labai svarbu - reikia naudoti On / Off įveda į Teksasas, šis tikslas - Galite išvengti nuolatinės srovės imtuvo kompensuoti bent pusę stiprintuvo ir sumažinti klaidų. tai galima suteikti pagal MA's maitinimo įjungimo, 1-10 kHz, pvz.
Dėl VSWR matavimo galite naudoti 50 omų mikrojuostelinių linija FR4, maždaug pusė bangos Įrašytas btw antenos ir transliuoja atidžiai antenos ir priemonės nuolatinio bangų koeficientą simpliest detektorius su mažais linijos stiliaus zondas, kai juda tai kartu mikrojuostelinių linija viena . Manau jūsų's Homebrew antena tai bus greičiausias būdas. Ir nepamirškite apie fadding ir Multipass dauginti, kai padaryti anteną gauti matavimo, Shure Jūs neturite beaidės kameros.
bandyti! |
|
| Atgal į viršų | |
 |
yakult
Užsiregistravęs: balandis 28, 2004 Žinutės: 7
| Gegužė 19, 2004 7:28 Re: mikrobanginės antenos matavimas | | |
|
| Jūs turite susisiekti su tinklo analizatorius antena. Antena turi būti įdėti viduje kameroje būtų išvengta matavimo paklaida nuo apmąstymų.
Manoma, kad prisijungsite prie įrenginio antenos (pvz., mobiliųjų telefonų), siekiant gauti tikslesnius rezultatus
Yakult |
|
| Atgal į viršų | |
 |
goxy
| 19 gegužė 2004 10:05 Re: mikrobanginės antenos matavimas | | |
|
| IR / ARBA LNA turi būti naudojami 
Apie 8m atstumas tarp Rx ir Tx antena 3dB kabeliai nuostolių ir 10dB antenos pelnas tikimasi galia-47dBm.
I'm Desing jungtis su dviem linija zondai, jei kam reikia galiu rašyti čia.
sofa, galima paaiškinti On / Off įveda į TX techniką ar po kai kurių dokumentų.
BTW. Manau, kad geriau yra naudoti šališkumo PA perjungimas tada maitinimo. |
|
| Atgal į viršų | |
 |
richard_pan
Prisijungė: 07 spa 2004 Žinutės: 16
| Sausis 17, 2005 6:16 Re: mikrobanginės antenos matavimas | | |
|
| | kas gali duoti man apie antena matuojant VNA medžiaga, aš tikrai noriu tokių dalykų, ačiū |
|
| Atgal į viršų | |
 |
Sergio Mariotti
Prisijungė: gruodis 22, 2003 Žinutės: 467 Padėjo: 41 Kur: Italy
| Sausis 18, 2005 0:09 Re: mikrobanginės antenos matavimas | | |
|
| | richard_pan rašė: | | kas gali duoti man apie antena matuojant VNA medžiaga, aš tikrai noriu tokių dalykų, ačiū | Rohde & Shcwarz ir Agilent gaminti Vector instrumentų pritaikytos priemonės antenos. Daugeliu atvejų, vektorines matavimo raginimą šalia lauko matavimas ir po apdorojimo transforme duomenis į tolimojo lauko modelį. Galite, kad prietaisai ir rasite daug paskirtį.
Vector matavimas atviri galimybę daryti exoctic matavimas, kaip holografinio analizė antena veidrodėliai |
|
| Atgal į viršų | |
 |
Google AdSense

| Sausis 18, 2005 0:09 Skelbimai | | |
|
|
|
|
| Atgal į viršų | |
 |
iamchrisk
Prisijungė: gruodis 20, 2004 Žinutės: 7
| 18 sausis 2005 17:02 mikrobangų antenos matavimas | | |
|
| spinduliavimo dėsningumo gali būti matuojamas naudojant signalų generatorių ir spektrą. bet jei norite įvertinti pelnas tada NP bus greičiausias ir lengviausias būdas eiti. |
|
| Atgal į viršų | |
 |
dowjones
Prisijungė: lapkritis 21, 2001 Žinutės: 137 Padėjo: 5
| Sausis 20, 2005 1:28 Re: mikrobanginės antenos matavimas | | |
|
| Pagrindai Antenų matavimai nuo Orbita (manipuliatorius gamintojas)
|
|
| Atgal į viršų | |
 |
lpgoal
Prisijungė: gruodis 27, 2003 Žinutės: 16
| Sausis 20, 2005 2:40 mikrobangų antenos matavimas | | |
|
| | Jeigu norite įvertinti VSWR tada manau, kad NP reikės. |
|
| Atgal į viršų | |
 |