Taisyklės | Paskutinės žinutės | temos RSS | Paieška | Registruotis | Prisijungti

kuri yra geriausia litavimo & desoldering stoties?

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Profesionali įranga ir elektronikos Dizainas -> tai geriausia litavimo & desoldering stoties?
Arabų versija Bulgarų versija Katalonų versija Čekų versija Tekstas danų kalba Vokiečių versija Tekstas graikų kalba Anglų versija Ispanų kalba Suomių versija Prancūzų versija Hindi versija Kroatų versija Indoneziečių versija Italų versija Hebrajų versija Japonų versija Korėjiečių versija Lietuvių versija Latvių kalba Olandų versija Tekstas norvegų kalba English version Portugalų versija Rumunų versija English version Slovakų versija Tekstas slovėnų kalba Serbų versija Švedų kalba Tagalogų versija Ukrainiečių versija Vietnamiečių versija Kinų versija
Autorius Pranešimas
mbyka

Prisijungė: 12 Gegužės 2002
Žinutės: 509
Padėjo: 1

Post 27 Bal 2004 23:53 kuri yra geriausia litavimo & desoldering stoties?
žymės: geriausias litavimo stotelės geriausia litavimo stotelės geriausia litavimo stotelės ANTEX litavimo stotelės litavimo stotelės geriausias geriausias litavimo stotys litavimo stotelės geriausios

hi visi
Kuri yra geriausia litavimo & desoldering geležies stotys sistemos

Antex www.antex.co.uk
JBC www.jbctools.com
ERSA http://www.ersa.de/en/index.html
ir Weller www.cooperhandtools.com / Brendis / Weller / index.cfm

Noriu pirkti ANTEX produktai
Atgal į viršų
Napuszony

Prisijungė: 19 liepa 2002
Žinutės: 4974
Padėjo: 303
Vieta: Vidurio Earth

Post 28 balandis 2004 0:54 Re: kuris yra geriausias litavimo & desoldering stoties?

Metcal buvo priekyje bėgiko daugelį metų. Todėl yra daug naudojama pagyvenusių modelių mažos kainos dėl aukciono interneto svetainėse.
Atgal į viršų
gorkin

Prisijungė: 27 Vas 2002
Žinutės: 660
Padėjo: 11

Post 28 balandis 2004 1:02 Re: kuris yra geriausias litavimo & desoldering stoties?

Aš naudoju Weller litavimo stotelės daugelį metų be jokių problemų ... tai gera priemonė!
Atgal į viršų
Beepster

Prisijungė: 21 Lie 2001
Žinutės: 143
Padėjo: 5

Post 30 Bal 2004 16:52 kuri yra geriausia litavimo & desoldering stoties?
žymės: soldapullt

Rankų darbas nėra nieko geriau nei Super Soldapullt. Tai pavasario važiuoti vakuumo ranka įrankis anout 12-20 JAV dolerių
Keep it clean & lubed
Atgal į viršų
ME

Prisijungė: 14 Kov 2002
Žinutės: 1776

Post 30 Bal 2004 19:00 Re: kuris yra geriausias litavimo & desoldering stoties?
žymės: geriausias litavimo stotelės geriausia litavimo stotelės geriausia litavimo stotelės, kaip pasirinkti geriausią litavimo stotelės ANTEX litavimo stotelės ERSA litavimo stotelės e įlankos uk geriausiai pigūs litavimo stotelės

mbyka rašė:
hi visi
Kuri yra geriausia litavimo & desoldering geležies stotys sistemos

Antex www.antex.co.uk
JBC www.jbctools.com
Ersa www.ersa.com
ir Weller www.cooperhandtools.com / Brendis / Weller / index.cfm

Noriu pirkti ANTEX produktai

Sakyčiau, kad nė viena iš pirmiau minėtų yra geriausias.
Manau Metcal yra geriausias jums.
Aš daug experince su Weller ir Metcal ir aš turiu pasakyti, kad Metcal yra žymiai geresnis nei Weller.
Kai mes tik Weller į tarnybą dėl didelės kompanijos aš dirbti, bet tada mes bandėme vienas Mectal MX-500TS soldering / SMT Rework sistema talon pavara ir dabar pakeistas visas Weller stotyse keičiami visi Weller stotys su Metcal MX-500.
Vienas iš geriausių dalykas Metcal, kad taip lengva pakeisti tip, you don't have to atsukti nieko.
Kitas greart bruožas yra tas, kad yra šilta beveik tą patį antrą kaip jūs jį, taip pat jokių problemų, jei turite rozgrzania labai didelis lituoti jungtimi.
Bet aš kaip ir daugelis apie Metcal yra tas, kad jūs laikykite jį kaip pieštuką.
Buvau naudojamas Weller, todėl buvo šiek tiek keista, pradžioje, bet kai pirmą kartą priprasti prie jo, tai daug geriau nei tradiciniai lydmetalis rankena su ilgu soldertip.
Niekas iš tikrųjų prilygsta Metcal mano nuomone.
Mūsų įmonė turi išsaugoti daug laiko ir $ $ dėl bronken PCB trinkelės po išvykusius iš Weller į Metcal. Mes pakeisti daug PLLC SMD paketus po pardavimo serviceing ir skaičių ir pagal PCB trinkelės sumažėjo po Changin į Metcal, todėl kainos differerence tarp Weller ir Metcal ne tikrai klausimu ilgainiui.
Nuoroda: http://www.metcal.com

Bet Metcal taip pat yra gana brangūs, palyginti su Weller arba leat anksčiau, kai aš dirbau ten, aš nežinau kainų dabar.

Taip pat kita įdomi bendrovė neminėtų dar: Pasas
http://www.paceusa.com/_ShowSystems.asp?ProductSetID=1
Aš ne bandė Pas asmeniškai (tik pažvelgė į ją), o kitas asmuo iš mano buvusios bendrovės bandė jį ir jis pageidautų Metcal, aš nesutiktų visiems, kurie ne minties Metcal buvo geriausi.
Atrodo Pasas turi copided daugelis iš Metcal idėjų Pas HW 100, HW 200 HeatWise litavimo stotelės.

I don't like Antex ne, aš manau tai yra tik geras hobis naudoti, o ne sudėtinga SMD litavimui. Vienintelis privalumas: tai pigus. Manau Antex yra pats blogiausias iš tų paminėtų.

Mano opinin Weller gerai lituoti geležies, bet atrodo, kad tiek Pasas, JBC ir Ersa pagerino pastarųjų metų.
Antex tebėra prastos senųjų "hobis" dizainas.

Jei norite, kad geriausia eiti Metcal, jei wan't pigesnės alternatyvių reikia ieškoti alternatyvų nuo Weller Pasas, JBC ir Ersa. Būtų geriausia totry įvairių ženklo prieš pasirinkti.
Jei yra didelė bendrovė, platintojų ateis ir parodyti juos nemokamai.
Priešingu einu elektronikos parodoje pabandyti jas ar bandyti juos su vietiniu platintoju, jei galite.

Aš tik daug experince su Metcal, Weller yra Antex.
Čia yra mano experinces su trimis Brendis:

Weller:
Mano experince į Weller soldertips yra labai geri, ilgai ir nustatyta tinkama kaina. Galite įsigyti 3rd Party soldertips už Weller, kad yra daug pigiau nei originalas, tačiau jie nėra ilgaamžiai gana kol originalus Weller patarimai. Mano senas bendrovė mes panaudojome 3. šalis patarimus ir buvo patenkintas, ir mes išgelbėti kai kurias $ $ tuo pačiu metu.
Weller yra laikomasi markės ir turbūt parduodami kokybės lydmetalis geležies pasaulyje (bent jau iš mano pasaulio dalis).

Metcal:
Metcal lituoti patarimai yra labai brangūs, bet jie Ru visų formų ir dydžių, ir labai greitai pakeisti iš vieno galo į kitą ir naują įkaista ne kartą. Šilumos energija yra labai gerai kontroliuojama ir yra daug daugiau šiluminės energijos rezervai dideli lituoti bendras nei kitų prekių ženklų, dėl specialios šildymo technologijas.
Kai Metcal soldertips gali ne po trumpą laiką, tačiau mes visi defektai soldertips keičiamas nemokamai, jei jis nebuvo, nes normalus nusidėvėjimui.
Automatinis laiko iš padidina Papasakokite kasetė gyvenimą. MX-500P maitinimo jausmus ar patarimo kasetė buvo naudojama per pastaruosius 30 minučių, ir automatiškai išsijungia off padidinti gyvenimo jūsų pasiūlymas kasečių.

Antex:
Manau, kad soldertips yra prastos kokybės ir jie negali trukti ilgai, dizainas yra labai neparankus. Norėčiau naudoti tik Antex paprastų kareivius ir desolder darbo vietų. Būdamas profesionalus kariškis ji niekada nenaudokite Antex.

Namuose aš normalus 50W 24V Weller litavimo geležies ir yra labai patenkintas. Manau, kad tai geriausia, kad kainų intervalas. Nors aš norėčiau savininkas Metcal lituoti / desolder stotis namuose, jei gali sau tai leisti.
Aš svarsto įsigyti naudotą Metcal, bet Metcal nėra žinoma Europoje, JAV, todėl gal aš turiu pirkti eBay iš JAV, tačiau norėtų pirkti iš savo šalies, jeigu galima rasti .

Paskutinį kartą redagavo ME 30 Bal 2004 20:22, edited 1 kartą iš viso
Atgal į viršų
Napuszony

Post 30 Bal 2004 19:54 Re: kuris yra geriausias litavimo & desoldering stoties?
žymės: metcal patentų

Kuo Metcal taip gerai jų specialusis patarimai, palaikyti temperatūra 1 ° C per litavimui. Jie Indukciškai šilumos galo ir tip yra pagamintas iš specialaus metalo lydinio, kuris keičia savo mu temperatūros. Nors patento galiojimo terminui, nė viena kita kompanija gali atkurti lydinio.
Atgal į viršų
davorin

Prisijungė: 07 Bir 2003
Žinutės: 1491
Padėjo: 8

Post 30 Bal 2004 21:03 Re: kuris yra geriausias litavimo & desoldering stoties?
žymės: metcal hobbyist

Tiesiog atrodė, kad SP200 iš Metcal ...

maždaug 450 eurų iš platintojas ... neįskaitant litavimo tip ...
taip galutinai ne už hobbyists (o;

Bet prisimena bandė vienas prieš daugelį metų ... tikrai leightweight ir awesome heatup laiko ... hbut tada mes tik Bigg Lipniosios per anga komponentai .. taip Weller buvo gerai (o;

Paklausti, kodėl bent standartinę pasiūlymas nėra įtrauktas ...
Atgal į viršų
Napuszony

Post 30 Bal 2004 22:06 Re: kuris yra geriausias litavimo & desoldering stoties?

Priežastis standartinis pasiūlymas nėra įtraukta, kad jie daug patarimų ir jie visi parduoti, kad būtų švaistomi pinigai klientams turi mokėti už tip jie niekada nenaudokite.
Atgal į viršų
ME

Post 30 Bal 2004 22:21 Re: kuris yra geriausias litavimo & desoldering stoties?
žymės: 5 pareigybė din lizdas Lodāmurs ANTEX litavimo stotelės Weller schematinis metcal Ps 800 gera din 5 Lodāmurs lizdo schema yra Jbc litavimo įrankiai geriau metcal schema

davorin rašė:

Bet prisimena bandė vienas prieš daugelį metų ... tikrai leightweight ir awesome heatup laiko ... hbut tada mes tik Bigg Lipniosios per anga komponentai .. taip Weller buvo gerai (o;

Aš tik pamačiau naują Metcal PS-800 ir 259 ne Europos distibutor, atrodo geriau spręsti už hobbyists. Jie taip pat naudoti naują Papasakokite dizainas PS-800, todėl patarimų pigiau.
Citata:
Minimalūs nuosavybės vertė,

PS-800 litavimo sistema dirba pakeičiamaisiais šildytuvas patarimus, o ne kasečių, kad nuosavybės vertė labai konkurencinga. Unikali dviejų dalių dizaino atskiriami šildytuvas ritė iš galo. Ilgalaikį gyvenimo šildytuvas ritė lieka rankena, o pakeičiamaisiais patarimai yra lengvai nuimamos bei pakeičiamos. Svarbiausia, kad išlaidas, šildytuvas patarimai yra lygintini su įprastų patarimų.

Jei 259 vis dar yra per daug norėčiau rekomenduoti Weller. Tai pigiau ir dar geros kokybės.
Don't waste pinigų Antex Nors jis yra pigesnis nei Weller.
Po ieško arčiau ne JBC ir ERSA I wouldn't pasirinkti bet kurį iš jų arba. Aš rember naudojant JBC pastaruoju metu mano draugai namuose ir jis buvo prastos kokybės.

Tai palieka tik trys choises kairėje:
Metcal
Pasas
Weller

Metcal yra brangus ir atrodo, Weller leidžia geriau lituoti laidynių kaip Pasas ir pigiai diapazoną, tačiau jeigu jūs norite išleisti šiek tiek daugiau, kai kurios brangiau Pas modelių taip pat yra alternatyvi.

Hobis elektronika norėčiau rekomenduoti Weller WTCPT / WTCPTD apačioje šio puslapio:
www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL003&att1=Soldering% 20Stations & att2 = Pramonės% 20Soldering% 20Stations
Tai yra pigiausias Pramonės Weller litavimo stotelės su temperatūra kontroliuojama galo atrankos. A ferrormagnetic temperatūros jutiklis į Papasakokite kontrolės galo temperatūra - ne kontrolė yra būtina.
Patarimai prieinama 3 standarto temperatūra: 600 ° F 700 ° F ir 800 ° F (316 ° C 371 ° C ir 427 ° C).
Jei norite dar pigiau reikia pirkti TC201T pakeitimas soldering pieštuku už WTCPT litavimo stotelės be litavimo stotelės, tada nusipirkti atskirą 1.75A (min.) 24V transformatorius ir įdėti į korpusą su saugiklį. Tai yra daug pigiau nei pirkti originalo Weller litavimo stotelės / transformatorius. Daugelis kompanijų pasirenka tai daryti, ir kad tai, ką aš padariau namuose per. Tada jums labai pigiai kokybės litavimo stotelės.
Jei norite turėti litavimo stotelės su rankiniu kontroliuojama temperatūra

TC201T pakeitimas soldering pieštuku už WTCPT litavimo stotelės: www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL012&att1=Soldering% 20Stations & att2 = pakeitimas% 20Soldering% 20Pencils
PH1201ESD Geležies Stendas: www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL011&att1=Accessories&att2=Stands
PT serija patarimai: www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL007&att1=Tips% 20and% 20Nozzles & att2 = PT% 20Series
Weller Elektroninė soldering ir Desoldering Tools Katalogo: www.cooperhandtools.com/brands/cf_files/act_download.cfm?type=Literature&filename=550147.pdf

Aš niekada pirkti bet kurią iš Weller Vartotojų soldering stotys bet verčiau laikytis TC201T Pramonės pakeitimas soldering pieštuku ir pirkti standartinį 24V 2A tranformer ir būsto saugiklį ir 3 arba 5 pin DIN lizdas atitinkantys lituoti geležies lizdo . Vartotojų soldering diapazonas yra prastos kokybės, palyginti su TC201T, bet TC201T vis dar pigūs pakankamai hobbyists.
Čia yra originalas Weller schema, kaip matote lengvai įsigyti savo transformatorius ir kurti grandine.
Kad schema yra paimta iš šio pdf: www.cooperhandtools.com/brands/cf_files/act_download.cfm?type=Parts_Lists&filename=WTCPT_OI_PL.pdf

Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Atgal į viršų
ME

Post 01 gegužė 2004 1:44 kuri yra geriausia litavimo & desoldering stoties?

Taip pat įmonė Edsyn kad daro lituoti ir desolder sistemos:
http://www.edsyn.com
Atgal į viršų
BigBoss

Prisijungė: 17 Lap 2001
Žinutės: 993
Padėjo: 55

Post 01 gegužė 2004 3:03 Re: kuris yra geriausias litavimo & desoldering stoties?
žymės: Weller wsl www.cooperhandtools.com

Weller yra geriausias ...

Aš naudoju Weller nuo 1983 metų ir nieko atsitiko ...

Neseniai naudoti vieną ir aš labai rekomenduoju ..

http://www.cooperhandtools.com/brands/cf_files/act_download.cfm?type=Hi_Res_Images&filename=WSL_300.jpg
Atgal į viršų
TheDane

Prisijungė: 30 Sau 2002
Žinutės: 20

Post 10 Geg 2004 15:58 kuri yra geriausia litavimo & desoldering stoties?

Aš neseniai perėjo į Metcal, ir aš nesiruošia grįžti į Weller.

Weller yra ok mažesnių projektų, daugiausia švinu komponentai. Jei su daug <small> SMD jums dirbti šiek tiek sunkiau su Weller nei Metcal.
Atgal į viršų
toonafishy

Prisijungė: 18 Bir 2002
Žinutės: 444
Padėjo: 23

Post 10 Geg 2004 18:03 Re: kuris yra geriausias litavimo & desoldering stoties?

Rankinių litavimo savo sunkiai sumušė Metcal o $ $ $. Skirti litavimui didelis BGAs, norėčiau pasiūlyti Snaiperis.
Atgal į viršų
mbyka

Prisijungė: 12 Gegužės 2002
Žinutės: 509

Post 10 Geg 2004 23:14 Re: kuris yra geriausias litavimo & desoldering stoties?

Ok ačiū visiems

Bet aš noriu nusipirkti antex.How tai yra?

www.antex.co.uk

arba

Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Atgal į viršų
borisov57

Prisijungė: 11 Gegužė 2001
Žinutės: 43
Padėjo: 2

Post 11 Geg 2004 10:01 Re: kuris yra geriausias litavimo & desoldering stoties?

Niekada praleidžia pinigų Weller desoldering ir, jei gausite nemokamai, jį išmeskite. Galite sutaupyti sau daug laiko ir nervų.
Atgal į viršų
davorin

Prisijungė: 07 Bir 2003
Žinutės: 1491
Padėjo: 8

Post 15 Bir 2004 0:56 Re: kuris yra geriausias litavimo & desoldering stoties?
žymės: metcal litavimo stotelės

Tiesiog išgirsti šiandien, kad ji užima mažiausiai iki rugpjūčio pabaigos gauti naujų PS800 litavimo stotelės nuo Metcal čia mano šalyje ...* aaarrrgghhh

Atrodo Metcal yra 2000 vienetų už gamybos ..

Kažkas žino įmonės, kurie turi jų rankų?
Atgal į viršų
Sebi

Prisijungė: 02 Sau 2002
Žinutės: 63
Vieta: Vengrija

Post 15 Bir 2004 9:05 Re: kuris yra geriausias litavimo & desoldering stoties?

Sutinku, borisov57. Vakuuminis siurblys galima tik aušinimo galo, bet ne pakankamai vakuumo
Atgal į viršų
betanorm

Prisijungė: 13 rugpjūtis 2001
Žinutės: 44

Post 15 birželis 2004 11:32 Re: kuris yra geriausias litavimo & desoldering stoties?
žymės: pomėgiai litavimo stotelės pigaus litavimo stotelės

Pasiūlymas hobis vartotojas:

Jei neturite pakankamai lėšų įsigyti gerą litavimo stotelės, gauti patarimų, kuriuos dirbo metus be jokių problemų.

Aš įdėti 1N4148 diodas ant galo pigaus maitinimo lituoti, ir prijungtas prie lyginamojo grandinė su Relinės ryšius su kareivius. Į diodas buvo silicio kabeliu, kuris yra atsparus karščiui ir suvynioti aroun iki galo. Turėtų būti histeresis į palyginimą grandinę ...

betanorm
Atgal į viršų
atidėti

Prisijungė: 11 Bir 2004
Žinutės: 219
Padėjo: 3
Vieta: Van Allen juosmens

Post 29 liepa 2004 20:33 Re: kuris yra geriausias litavimo & desoldering stoties?

imho Hakko 92X serijos.
Goot taip pat turi tam tikrų gerų.

uždelsimas (atidėtas technologijos)
Atgal į viršų
rauol

Prisijungė: 02 spalis 2002
Žinutės: 364

Post 30 liepa 2004 19:25 Re: kuris yra geriausias litavimo & desoldering stoties?
žymės: ANTEX litavimo stotelės ANTEX litavimo stotelės

Aš turėjau du Antex litavimo stotelės su nuolydžiu Potenciometras temperatūros kontrolės (10 metų)
ir jie dirbo baudos už maždaug 5 iki 6 metų.
Bet Papasakokite besikeičiančių buvo sunku, tai buvo užsimesti rūšies arrangemet su klipas.
Atgal į viršų
TekNoir

Prisijungė: 05 Kov 2005
Žinutės: 4

Post 28 Bal 2005 15:41 Re: kuris yra geriausias litavimo & desoldering stoties?
žymės: litavimo priemonė, galinti 800 Weller wsl www.cooperhandtools.com litavimo stotelės Brendis litavimo Brendis pigaus lituoti stotys litavimo stotelės mažesnę kainą

Aš ką tik pradėjo mokytis elektronikos pernai metu aš nusipirkau sau labai pigiai Lodāmurs pradėti atlikti. (Kai aš sakau "pigiai" Aš turiu galvoje, kad Dałem sekretorius dešimt dolerių ir gavo pakeisti atgal mainais už objektą.) Norėčiau atnaujinti, pageidautina su visa stotis, bet aš turintys nežymius KALTAI sunkumų su reklamos terminus.

Kas painioja mane yra ryšys tarp temperatūros ir reklamuojama vatais.

Mano supratimu, ji patarimas temperatūra kažkur apie 361F (183C), kad ištirptų 63/37 lituoti efektyviai. Tačiau daug litavimo lygintuvai ir litavimo stočių, taip pat, tik reklamuoti vatais reitingas, kai duoti tiek, ir kai tik jų temperatūrą. Aš ne visai tam tikrų kaip vatais perveda tiesiai į temperatūros įvertinimas.

Suprantu, kad elektros juda per kaitinimo elementas ir atsparumą sukelia šilumos ir elektros energijos išblaškytas gali būti matuojamos vatais. Aš trūkstamų paprastas ryšys? Aš manau, kad dvi nesusijusios, rūšiuoti panašius prekybos sistemą lighbulbs vatais, kurie neturi nieko bendro su jų šviesos srautas (į liumenų). Tai gali būti daroma prielaida, žinoma, kad didesnės įtampos gamina daugiau šilumos (arba šviesos), bet tai tiesiog ne visada teisinga. Terminis savybes, medžiagas, pagrindinio statybos, taip pat kiti veiksniai turi būti simbolinė kaip gerai.

Kaip panaikinti, aš pastebėjau, litavimo stotelės reklamuojamas su antgalio temperatūra reguliuojama tarp 350F ir 800F, tačiau jų reklamuojamus vatais buvo visiškai skirtingos (42W vienas, palyginti su 80W ir kitų). Man buvo pasakyta (ir taip yra daugelyje vietų internete), kad dvidešimt penkių iki trisdešimt penkių vatų buvo pakankamai geras ir elektronikos darbą. Tačiau, aš negaliu suprasti "pakaks". Ar tai reiškia, kad aš ne gauti kažką daugiau nei trisdešimt penkių vatų baimės griauna komponentai (kurį aš vėl būtų linkę manyti, labiau priklauso nuo temperatūros, nei faktinės vatais) arba, kad kažkas su mažesniais vatais paprasčiausiai nebus iškaisti pakankamai? (Pažymėtina, kad aš pamačiau kai kuriose 15W litavimo lygintuvai su antgalio temperatūra 600F).

Vienintelis ryšys, kad aš galiu kažkaip atributas tyrimų ir šilumos perdavimui į bendrą pati. Aukštasis wattages būtų perduoti tokį patį kiekį šilumos greičiau nei žemesnės vatais būtų tos pačios temperatūros. Aš manau, kad tai būtų naudinga siekiant geriau ir greičiau litavimo, kol tu ne nuspręsti svajone ne tikslaus metu Jūs nusprendėte lituoti bendra. Tai dar viena priežastis, kad aš abejoti 25W ir 35W "taisyklė". Jeigu bet koks litavimo įrankis, galintis tiekti atitinkamą sumą ji 360F patarimas temperatūros būti "pakankamai geras?"

Galiausiai, abi litavimo stotelės, kad Aš planuoju įsigyti (toliau Hakko PP-102 ir CooperTools / Weller WSL, tiek palyginti kaina 200 $ USD ir tai, ką aš biudžete išleisti naują litavimo stotelės) yra tiek pat per 35W rekomenduojama elektronikos darbą. Aš bandžiau sujungti aiškesnį vaizdą apie tai, ką turėtų ieškoti perkant mano litavimo towarzyszowi per ateinančius kelerius metus.

Atsiprašau už ilgą postą ir dėkojame visiems iš anksto ...

I had inadvertently copied the melting point for lead alone. Redaguoti: aš netyčia nukopijavote Lydymasis švino atskirai. Aš dabar pataisyti savo duomenis, kad tinkamai atstovauti "idealas" elektronikos lituoti's lydymosi temperatūra.
Atgal į viršų
hugo

Prisijungė: 01 Sau 1970
Žinutės: 270
Padėjo: 25

Post 31 sausis 2006 3:21 Re: kuris yra geriausias litavimo & desoldering stoties?
žymės: 5 pareigybė din lizdas Lodāmurs ANTEX litavimo stotelės Weller schematinis metcal Ps 800 gera din 5 Lodāmurs lizdo schema yra Jbc litavimo įrankiai geriau metcal schema

ME rašė:
davorin rašė:

Aš tik pamačiau naują Metcal PS-800 ir 259 ne Europos distibutor, atrodo geriau spręsti už hobbyists. Jie taip pat naudoti naują Papasakokite dizainas PS-800, todėl patarimų pigiau.
Citata:
Minimalūs nuosavybės vertė,

PS-800 litavimo sistema dirba pakeičiamaisiais šildytuvas patarimus, o ne kasečių, kad nuosavybės vertė labai konkurencinga. Unikali dviejų dalių dizaino atskiriami šildytuvas ritė iš galo. Ilgalaikį gyvenimo šildytuvas ritė lieka rankena, o pakeičiamaisiais patarimai yra lengvai nuimamos bei pakeičiamos. Svarbiausia, kad išlaidas, šildytuvas patarimai yra lygintini su įprastų patarimų.

Jei 259 vis dar yra per daug norėčiau rekomenduoti Weller. Tai pigiau ir dar geros kokybės.
Don't waste pinigų Antex Nors jis yra pigesnis nei Weller.
Po ieško arčiau ne JBC ir ERSA I wouldn't pasirinkti bet kurį iš jų arba. Aš rember naudojant JBC pastaruoju metu mano draugai namuose ir jis buvo prastos kokybės.

Tai palieka tik trys choises kairėje:
Metcal
Pasas
Weller

Metcal yra brangus ir atrodo, Weller leidžia geriau lituoti laidynių kaip Pasas ir pigiai diapazoną, tačiau jeigu jūs norite išleisti šiek tiek daugiau, kai kurios brangiau Pas modelių taip pat yra alternatyvi.

Hobis elektronika norėčiau rekomenduoti Weller WTCPT / WTCPTD apačioje šio puslapio:
www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL003&att1=Soldering% 20Stations & att2 = Pramonės% 20Soldering% 20Stations
Tai yra pigiausias Pramonės Weller litavimo stotelės su temperatūra kontroliuojama galo atrankos. A ferrormagnetic temperatūros jutiklis į Papasakokite kontrolės galo temperatūra - ne kontrolė yra būtina.
Patarimai prieinama 3 standarto temperatūra: 600 ° F 700 ° F ir 800 ° F (316 ° C 371 ° C ir 427 ° C).
Jei norite dar pigiau reikia pirkti TC201T pakeitimas soldering pieštuku už WTCPT litavimo stotelės be litavimo stotelės, tada nusipirkti atskirą 1.75A (min.) 24V transformatorius ir įdėti į korpusą su saugiklį. Tai yra daug pigiau nei pirkti originalo Weller litavimo stotelės / transformatorius. Daugelis kompanijų pasirenka tai daryti, ir kad tai, ką aš padariau namuose per. Tada jums labai pigiai kokybės litavimo stotelės.
Jei norite turėti litavimo stotelės su rankiniu kontroliuojama temperatūra

TC201T pakeitimas soldering pieštuku už WTCPT litavimo stotelės: www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL012&att1=Soldering% 20Stations & att2 = pakeitimas% 20Soldering% 20Pencils
PH1201ESD Geležies Stendas: www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL011&att1=Accessories&att2=Stands
PT serija patarimai: www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL007&att1=Tips% 20and% 20Nozzles & att2 = PT% 20Series
Weller Elektroninė soldering ir Desoldering Tools Katalogo: www.cooperhandtools.com/brands/cf_files/act_download.cfm?type=Literature&filename=550147.pdf

Aš niekada pirkti bet kurią iš Weller Vartotojų soldering stotys bet verčiau laikytis TC201T Pramonės pakeitimas soldering pieštuku ir pirkti standartinį 24V 2A tranformer ir būsto saugiklį ir 3 arba 5 pin DIN lizdas atitinkantys lituoti geležies lizdo . Vartotojų soldering diapazonas yra prastos kokybės, palyginti su TC201T, bet TC201T vis dar pigūs pakankamai hobbyists.
Čia yra originalas Weller schema, kaip matote lengvai įsigyti savo transformatorius ir kurti grandine.
Kad schema yra paimta iš šio pdf: www.cooperhandtools.com/brands/cf_files/act_download.cfm?type=Parts_Lists&filename=WTCPT_OI_PL.pdf

Ar įmanoma aply savo idėją iki (MX) Metcal litavimo stotis?
I'm thinking pirkti MX-RM3E pakeitimas Rework pavara su Kordas (~ 100 $) ir patarimas (~ 40 $)!
Ar jų patarimų darbo @ 24V per?
Any advice?

Ačiū
Atgal į viršų
vdaniel

Prisijungė: 08 spalis 2004
Žinutės: 216
Padėjo: 9

Post 10 Vas 2006 14:02 Re: kuris yra geriausias litavimo & desoldering stoties?

Labai gera ir santykinai pigus karšto oro įrankis Karšto Jet S nuo www.leister.com
Atgal į viršų
zolam

Prisijungė: 03 spalis 2005
Žinutės: 102

Post 10 Vas 2006 14:35 Re: kuris yra geriausias litavimo & desoldering stoties?

undoubtly Weller
mūsų laboratorijoje mes turime apie 120 ir mes bandėme per 20 y įvairių firmų, įskaitant japonų ir JAV
Atgal į viršų
vdaniel

Prisijungė: 08 spalis 2004
Žinutės: 216

Post 10 Vas 2006 16:00 Re: kuris yra geriausias litavimo & desoldering stoties?

Prašome, palyginti LEISTER ir Weller kainomis.
Atgal į viršų
george.leman

Prisijungė: 20 Vas 2007
Žinutės: 1
Vieta: Belgija

Post 20 Vas 2007 21:16 Re: kuris yra geriausias litavimo & desoldering stoties?
žymės: metcal Weller forumas

Aš tikrai nustebintas, kad šiame forume niekas niekada kalbėjo apie
Brand of equipment manufactured by Bokar International X-NUOBAUDŲ Markė įrangos pagamintas Bokar Tarptautinės
kuri manau yra tikrai veiksmingas ir teisingas.

for my company and my Man buvo naudojami keliose Rework Sistemos mano įmonės ir mano
since 8 years and they can tell darbuotojų naudojo Bokar vienetų nuo 8 metų ir jie negali pasakyti
Jūs, jie per metus tik keletas mažų pastabas apie šias priemones, kurios
paprastai buvo greitai pakeistas gamintojo.

www.bokar.com arba komercinėse svetainę JAV www.bomir.com

Norėčiau, kad palyginti ir pasakyti, kokie X-NUOBAUDŲ Produktai neturite į
, Pace or Weller and Metcal that everybody is talking about? palyginti su jos konkurentų, tokių kaip Hakko, pace arba Weller ir Metcal kad visi kalbate apie?

Mums reikia gauti keletą sistemų ir savo patirtimi galėtų padėti mums.
Atgal į viršų
harrybeafull

Prisijungė: 27 Kov 2009
Žinutės: 17

Post 28 Bal 2009 10:34 Re: kuris yra geriausias litavimo & desoldering stoties?

Aš rekomenduočiau Pasas - http://www.renex.info/pokaz_kategorie.php?cid=43
Atgal į viršų
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Profesionali įranga ir elektronikos Dizainas -> tai geriausia litavimo & desoldering stoties?
Puslapis 11 Visi laikai yra GMT 2 valandos

Abuse | | Administratorius | | Moderatoriai | | Paremkite mus | | Svetainės struktūra
Topic RSS