Taisyklės | Paskutinės žinutės | temos RSS | Paieška | Registruotis | Prisijungti

pločio reguliavimas diapazono VCO problema

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Rusija, Mikrobangų krosnelė, antenos ir Optika -> platų derinimo sritį VCO problema
Arabų versija Bulgarų versija Katalonų versija Čekų versija Tekstas danų kalba Vokiečių versija Tekstas graikų kalba Anglų versija Ispanų kalba Suomių versija Prancūzų versija Hindi versija Kroatų versija Indoneziečių versija Italų versija Hebrajų versija Japonų versija Korėjiečių versija Lietuvių versija Latvių kalba Olandų versija Tekstas norvegų kalba English version Portugalų versija Rumunų versija English version Slovakų versija Tekstas slovėnų kalba Serbų versija Švedų kalba Tagalogų versija Ukrainiečių versija Vietnamiečių versija Kinų versija
Autorius Pranešimas
gggould

Prisijungė: 10 Bal 2004
Žinutės: 26

Post 10 balandis 2004 5:43 plataus derinimo sritį VCO problema

Hi all,

Aš kuriant VCO su varactor ir perjungiamieji dangtelį padengti 800MHz pločio. Tačiau man atrodo, kad VCO įgyti ir svyravimų amplitudė yra didelių problemų. Abi Kvco ir išėjimo amplitudė didėja veikimo dažnis ...

Visi patarimai ar patarimų?

Thank you very much ...
Atgal į viršų
View user's profile
Napuszony

Prisijungė: 19 liepa 2002
Žinutės: 4984
Padėjo: 306
Vieta: Vidurio Earth

Post 10 balandis 2004 6:26 Re: platus derinimo sritį VCO problema

Geriausia būtų pridėti AGC linijos. Matuojama įtampa po buferio vairo ir naudoti jį pakeisti šališkumo dėl generatorius tranzistorius. Kitas dalykas, kad ji kontrolė būtų Attenuator.
Atgal į viršų
View user's profile
IICCEE

Prisijungė: 24 gruodis 2001
Žinutės: 233
Padėjo: 2

Post 10 balandis 2004 6:36 plataus derinimo sritį VCO problema

Jūs galite naudoti keletą ** ** į varactor, kai vietoje netoli BJT-E, kai netoli BJT-B;
ir turėtų būti kruopščiai suplanuoti iškarpinę darbo diapazone, taip pat pridėti AGC linijos.
Atgal į viršų
View user's profile
gggould

Post 11 balandis 2004 6:10 Re: platus derinimo sritį VCO problema

Dėkojame už jūsų atsiliepimus ...

Bet aš vis dar nežino, kaip gauti nuolatinį Kvco. Šiuo metu Kvco didelis juostos (~ 4GHz) beveik 1,7 karto Kvco mažomis juosta (~ 3Ghz).

Max IICCEE, aš ne visai suprantu ką reiškia. Gal galėtumėte paaiškinti sąvoką šiek tiek daugiau? Šiuo metu aš pateikti porą back-to-back varactor tarp įvairių kartu BJT-C derinti.

Be to, nėra nieko aš turėtų apsvarstyti kartu deigning tas buferis (spinduolis pasekėjų)? Aš tik žinau aš patikrinti Parasitic kaps.

Thanks again!
Atgal į viršų
View user's profile
IICCEE

Prisijungė: 24 gruodis 2001
Žinutės: 233
Padėjo: 2

Post 11 balandis 2004 9:24 plataus derinimo sritį VCO problema

ir tai ne tik leidžia varactor tarp įvairių kartu BJT-C derinti, bet copuled iš BJT-E.and naudoti daugiau nei du varactor. (kaip mini grandinės produktas)

ir taip pat galite naudoti ADS dizainerio vadovo tai padaryti, ir kad kai kurios pakeisti jūsų paraišką.
Atgal į viršų
View user's profile
VSWR

Prisijungė: 07 Vas 2002
Žinutės: 734
Padėjo: 67

Post 11 Bal 2004 22:20 Re: platus derinimo sritį VCO problema
žymės: VCO kvco diapazonas

Jūsų VCO yra sureguliuota per maždaug 23% dažnių diapazone (800 MHz/3.5 GHz). Pakeitimai VCO jautrumas Kvco 1,7 nėra neįprasta tokio didelio dažnio diapazone. Ir pakeisti išėjimo galia, kaip generatorius Q pokyčius per reguliavimas.
Kuris varacor diodas Jūs naudojate?
Kiek pakeisti tuningas įtampos reikia 800 MHz tuning?
Kas yra pakeisti išėjimo galia?
Atgal į viršų
View user's profile
gggould

Post 11 Bal 2004 23:57 Re: platus derinimo sritį VCO problema

Dėkojame, IICCEE. Now I got it.

Aš naudoju NMOS į N_well varactor su 0,3 ~ 2.5V Vtune.
"VCO" (ne buferis) produkcija keičiasi iš ,4 Vpp į ,7 Vpp.

Gee, kad Kvco kaita yra tikrai didelis galvos skausmas man.
Kaip aš galiu sukurti ciklo filtro kompensuoti Kvco variantus.
Be to, - 20% varactor proceso pokytis (kuris sukelia apie 300MHz pamainą) taip pat myžti mane ...
Atgal į viršų
View user's profile
Napuszony

Prisijungė: 19 liepa 2002
Žinutės: 4984
Padėjo: 306
Vieta: Vidurio Earth

Post 12 balandis 2004 0:37 Re: platus derinimo sritį VCO problema

Kalbant apie derinimo jautrumas eina turite dvi galimybes. Viena yra ta, kad linijos parametrus pakankamai platus, kad būtų stabilus su visomis vertybėmis. Kita yra, kad kompensacijos grandinė, kuri sumažina arba kelia linijos pelnas per žemas ar aukštas pabaigos. Tai galima padaryti su Įtampos daliklis su serijos diodų ir rezistorių į šuntas keliu. Jis taip pat gali būti atliekamas su LED-rezistorius tinklų atsiliepimus dėl op amp.
Atgal į viršų
View user's profile
lijulia

Prisijungė: 05 Sau 2003
Žinutės: 78

Post 13 gegužė 2004 8:20 plataus derinimo sritį VCO problema

kaip apie naudojimą šiurkščiavilnių Tiuningas kompensuoti procesas Temp variantą?
Atgal į viršų
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Rusija, Mikrobangų krosnelė, antenos ir Optika -> platų derinimo sritį VCO problema
Puslapis 11 Visi laikai yra GMT 2 valandos

Abuse | | Administratorius | | Moderatoriai | | Paremkite mus | | Svetainės struktūra
Topic RSS