| Autorius | Pranešimas |
|---|
hot_chmock
Prisijungė: 22 Bir 2001 Žinutės: 171 Vieta: Kur jis yra gražus
| 15 Kov 2003 22:49 Elektroninė Maitinimo apkrovos | | |
|
| Labas,
Man reikia sukurti elektroninių maitinimo apkrovos bandymo tikslais. Bet kokia informacija, arba diagrama yra sveikintinas.
Ačiū,
Hc
|
|
| Atgal į viršų | |
 |
Napuszony
Prisijungė: 19 liepa 2002 Žinutės: 4978 Padėjo: 304 Vieta: Vidurio Earth
| 15 Kov 2003 23:02 didelės galios dabartinė grimzdimo | | |
|
| Įprastas būdas padaryti didelės galios dabartinio kriaukle. Pradėti su galios tranzistorius su emitento arba šaltinis prijungtas prie mažų rezistorius, kuris yra prijungtas prie žemės.
Turinys op amp sąnaudų, susijusių su rezistorius ir jo išėjimo prijungtas prie pagrindo arba vartų. Pastatyti įtampa dėl kitų op amp įvedimas bus kontroliuoti dabartinę rysowany.
Tai kita įtampa gali ateiti iš rankinio Kintamųjų rezistorių voltag daliklis arba PPK valdo kompiuterį, jei norite dinaminio measruements. |
|
| Atgal į viršų | |
 |
Jayson
Prisijungė: 08 spalis 2001 Žinutės: 460 Padėjo: 17
| 16 Kov 2003 0:58 | | |
|
| Įdomu tai šių brangių elektroninių krovinius (ProDigit, Kikusui) taip pat gali naudoti metodą Uzpūtīgs aprašyta? Aš dažnai buvo neaišku, kodėl jie tokie brangūs.
Bet kokiu atveju, šios grandinės idėjos tikrai naudinga. Does anyone know bet internete schema respositories, kurie šios rūšies grandinės ir paaiškinimais, kaip jie veikia? Visos knygos ten su opamps ir tranzistorius, bet ir atskiri skyriai, niekada, kaip sujungti juos.
Kita įdomi grandinė yra MOSFET jungiklis, naudojant du MOSFETs, vėl jokių knygų I've seen šie gatavų receptų. Online rinkimas būtų tikrai malonus dalykas, kad nuoroda į.
- Jayson |
|
| Atgal į viršų | |
 |
Napuszony
Prisijungė: 19 liepa 2002 Žinutės: 4978 Padėjo: 304 Vieta: Vidurio Earth
| 16 Kov 2003 3:53 paprasta pomėgiai grandinės | | |
|
| Ką aš paaiškinti gana paprastas dėl pomėgiai naudoti. Komercinės prietaisai turi daug daugiau našumo ir viršija įprastą pomėgiai poreikius.
Pavyzdžiui, jie gali remtis dabartinės su 0V arba kad visoje jų. Jie gali įvertinti produkcijos impedancja tiekimo nevienodu periodiškumu. |
|
| Atgal į viršų | |
 |
billano786
Prisijungė: 26 Bal 2001 Žinutės: 422
| 16 Kov 2003 18:17 | | |
|
| Čia kažką naudingo.
|
|
| Atgal į viršų | |
 |
SAR
Prisijungė: 25 Sep 2002 Žinutės: 152 Padėjo: 4
| 16 Kov 2003 20:34 apkrovos | | |
|
| Išbandykite čia: http://www.webx.dk/oz2cpu/radios/dc-load.htm |
|
| Atgal į viršų | |
 |
Eternauta
Prisijungė: 09 spalis 2003 Žinutės: 24 Padėjo: 1
| 13 Kov 2004 10:46 Re: Elektroniniai Maitinimo apkrovos | | |
|
| Per pridėtą failą schema, elektroninio apkrovą PSU bandymai. Įdomu galimybę perjungti fiksuoto ampere vartojimo ir fiksuoto omų apkrovai. Tai iš rinkinio kad hobis žurnalo parduoti Italija: "Nuova Elettronica".
|
|
| Atgal į viršų | |
 |
aslm
Prisijungė: 03 Geg 2002 Žinutės: 125 Padėjo: 5
| 15 Kov 2004 21:18 Re: Elektroniniai Maitinimo apkrovos | | |
|
| Sveiki, reikia kažką simular pora mėnesių atgal, ir pastatė apkrovos su opamps ir galios mosfets simular į aprašytąją nuorodą dvi pareigybės viršų. Veikia puikiai, šiek tiek nestabilus, bet som extra filtravimo Ji buvo labai padėtų mano SMPS projektą.
vėl mane |
|
| Atgal į viršų | |
 |
AL0117
Prisijungė: 25 Lie 2003 Žinutės: 235 Padėjo: 8 Vieta: dracu-la-oji
| 16 Kov 2004 9:51 Re: Elektroniniai Maitinimo apkrovos | | |
|
| Labas,
Patikrinkite IT (anksčiau Unitrode) projektavimo dėmesį "Reguliuojamosios Elektroninės apkrovos žemos įtampos DC programos".
hxxp: / / www-s.ti.com/sc/psheets/slua045/slua045.pdf
Rgds Al |
|
| Atgal į viršų | |
 |