Taisyklės | Paskutinės žinutės | temos RSS | Paieška | Registruotis | Prisijungti

Skaitmeninis osciloskopo projektas

Goto page 1, 2,3 ... 14,15,16Toliau
Peršokti į puslapį:

Post new topicReply to topic EDAboard.com Forum Index -> Pomėgiai grandynams ir Mažų projektų problemos -> Skaitmeniniai osciloskopo projektas
Arabų versijaBulgarų versijaKatalonų versijaČekų versijaTekstas danų kalbaVokiečių versijaTekstas graikų kalbaAnglų versijaIspanų kalbaSuomių versijaPrancūzų versijaHindi versijaKroatų versijaIndoneziečių versijaItalų versijaHebrajų versijaJaponų versijaKorėjiečių versijaLietuvių versijaLatvių kalbaOlandų versijaTekstas norvegų kalbaEnglish versionPortugalų versijaRumunų versijaEnglish versionSlovakų versijaTekstas slovėnų kalbaSerbų versijaŠvedų kalbaTagalogų versijaUkrainiečių versijaVietnamiečių versijaKinų versija
Autorius Pranešimas
ze_dib

Prisijungė: 06 saus 2003
Žinutės: 82
Vieta: Prancūzija

Post 18 Vas 2003 14:33 skaitmeninis osciloskopo projektas
žymės: vnt osciloskopo lenta projekto osciloskopo projekto FPGA osciloskopo osciloskopo FPGA vnt osciloskopo projekto usb osciloskopo projekto skaitmeninės osciloskopo projektą

Labas

Aš studijuoja galimybes atlikti skaitmeninio osciloskopo PC, su borto RAM mūžos pavyzdžių.

Turiu kelis klausimus:
=> Kuris autobusas yra lengviau naudoti (kietos ir tvarkyklės Linux / Windows): PCI, USB ar IEEE1394
=> Aš nors apie naudojant daug mažu greičiu ADC (cheapier) pasiekti dažnis Noriu naudoti, tai geras būdas tai padaryti.

Kuris FPGA būtų tinkamiausia, kad projekto SpartanII arba APEX20k

TOTO2001
Atgal į viršų
ee_freak

Prisijungė: 28 Gegužė 2001
Žinutės: 28

Post 18 Vas 2003 15:48

Pabandykite www.bitscope.com. Jie naudoja vynai su CPLD.
Atgal į viršų
MADURAN

Prisijungė: 01 Sau 1970
Žinutės: 65
Padėjo: 2
Vieta: Rumunija

Post 18 Vas 2003 15:56
žymės: http://www.chocbar.demon.co.uk/

http://www.chocbar.demon.co.uk/
Atgal į viršų
ze_dib

Post 18 Vas 2003 16:08

Ačiū labai už tas naudinga Nuorodos

Aš manau, kad antrasis yra netoli, kas Norėčiau dizainas.

I'd rather naudotis kompiuteriu SDRAM atminties leisti saugojimo pavyzdžių, pigus sprendimas su FPGA.

Toto2001
Atgal į viršų
dsp_

Prisijungė: 02 Kov 2002
Žinutės: 66
Padėjo: 3
Vieta: čia ... dabar ...

Post 18 Vas 2003 16:38
žodžius: "laiko interleaved mėginių" tp: / / www.google.com/

hi toto
ieškoti "laiko interleaved mėginių" arba "interleaved mėginių ADC" google

Theres yra app dėmesį šiuo klausimu dėl maksyma pirmuoju
http://www.maxim-ic.com/appnotes.cfm/appnote_number/384

bet gal tai nėra geriausias būdas hobis tikslais
Maksim wrote:
Deja, šis metodas yra sudėtingas ir reikalauja papildomų išlaidų, ilgalaikio kalibravimo ir matematinė analizė.

HTH
dsp_
Atgal į viršų
ze_dib

Post 18 Vas 2003 18:25

Dėkojame už paraišką dėmesį.

Jis beveik kas aš galvoju apie.

Ar FPGA prisiimti laikrodis ADC, mėginių ėmimo, aš turiu galvoje Jūs manote, kad Jitter dėl Laikrodis signalas būtų priimtinas toks dalykas

Dėkojame už anwers Šypsotis
Atgal į viršų
hugo

Žinutės: 268
Padėjo: 25

Post 19 Vas 2003 3:36
žymės: mccord plius fyp pigių osciloskopo mccord plius fyp pigių osciloskopo mccord final_report vnt osciloskopo maža kaina

Ši nuoroda gali būti naudinga:

http://www.mccord.plus.com/FYP/final_report.htm

(Įgyvendinimas yra pigių PC quad kanalų realiu laiku / sandėliavimo osciloskopo).
Atgal į viršų
ze_dib

Post 19 Vas 2003 15:38
žymės: firewire osciloskopo FPGA osciloskopo FPGA pagrįstas osciloskopo osciloskopo FPGA vnt osciloskopo FPGA pagrįstas skaitmeninio osciloskopo osciloskopo su FPGA

Iš tiesų, I'not tikrai ieškome mažai sąnaudų osciloskopo,

Tai gana didelės spartos osciloskopo mažesnėmis sąnaudomis, remiantis FPGA siekiant leidžia konfigurowalne mėginių ėmimo ir filtravimo dažnis, konfigurowalne mėginio plotis ir mėginių skaičius. Man ypač intrested in galimybę aparatūros skaitmeninio apdorojimo prieš saugojimą.

Aš taip pat ketina naudoti kompiuterio atmintyje, kad sumažinti išlaidas duomenų saugojimui.

I don't kurie Greitaeigio vnt autobusu (PCI, USB ir FireWire) yra easist įgyvendinti (su lustu arba FPGA) ir cheapier.

Here it is

Toto2001
Atgal į viršų
Gunship

Prisijungė: 31 gruodis 2001
Žinutės: 52
Padėjo: 3

Post 21 Vas 2003 19:57
žymės: firewire osciloskopo FPGA osciloskopo FPGA pagrįstas osciloskopo osciloskopo FPGA vnt osciloskopo FPGA pagrįstas skaitmeninio osciloskopo osciloskopo su FPGA

toto2001 rašė:
Iš tiesų, I'not tikrai ieškome mažai sąnaudų osciloskopo,

Tai gana didelės spartos osciloskopo mažesnėmis sąnaudomis, remiantis FPGA siekiant leidžia konfigurowalne mėginių ėmimo ir filtravimo dažnis, konfigurowalne mėginio plotis ir mėginių skaičius. Man ypač intrested in galimybę aparatūros skaitmeninio apdorojimo prieš saugojimą.

Aš taip pat ketina naudoti kompiuterio atmintyje, kad sumažinti išlaidas duomenų saugojimui.

I don't kurie Greitaeigio vnt autobusu (PCI, USB ir FireWire) yra easist įgyvendinti (su lustu arba FPGA) ir cheapier.

Here it is

Toto2001

PCI, jūs paprastai perka lustu ir sąsajos arba branduolys ir įdėti į FPGA. Tai tikriausiai suteiks Jums greitą duomenų perdavimą tarp sritį dalis FPGA ir PC. Tačiau darant gera greitųjų PCI gali būti sunku. Be to, dizainas ne nešiojamas. (Jūs turite perkelti visą kompiuterį aplink.)

USB gera ypač su USB 2.0. Jis yra labai geras greitis. Galite įsigyti USB lustą, kuris gali ateiti su vairuotojo plėtros priemonė jums reikia. Projektas taip pat nešiojamų. Jei norite perkelti sritį aplink į kitą laboratoriją, tai yra geresnis pasirinkimas.

Nežinau per daug apie Firewire išskyrus naudojamas ant kelių proga. Daugiausia Skaitmeninis vaizdo medžiagą. Aš nerekomenduojama šios sąsajos sritį. Nemanau, kad kada nors naudojami valdymui tikslas.

Bet kokiu atveju, tik mano 2 centai. Tikiuosi, kad jums padėtų.

Gunship
Atgal į viršų
DrShoe

Prisijungė: 16 Bal 2001
Žinutės: 35
Vieta: Nyderlandai

Post 24 Vas 2003 23:36

Į AD9283BRS-100 yra AD keitiklis į $ 6 diapazonas, nemokamų pavyzdžių.

8-Bit, 50 MSPS/80 MSPS/100 MSPS ADC
Atgal į viršų
ze_dib

Post 25 Vas 2003 13:51

Dėkojame visiems tiems, naudingų patarimų.

Aš jau geriau tai, kas bus projekto.

Mano flirts protas, aš ieškojau PCI, bet mobilumas yra argumentas I didn't think about.

USB 2/1.1 pasirodyti beter pasirinkimas ta prasme, kad galima būtų prijungti ant PC, Mac ...
Tiesiog reikia truputį daugiau laiko nustatyti filtrus parametras ir atsarginę kopiją visus duomenis į kompiuterį, bet jis gali būti lengviau daryti pernelyg!

Jei žmonės domisi ir dalyvauja joje, jie laukiami

TOTO2001
Atgal į viršų
mbyka

Prisijungė: 12 Gegužės 2002
Žinutės: 509
Padėjo: 1

Post 01 Kov 2003 16:28

http://alternatezone.com/electronics/dsoamk3.htm

Išleidimo 97
Rugpjūtis 1998
Tema: Debugging BŪDAI

Task Manager Beveik Pagaminti 100, Kenija Davidson, 2.
Reader "I / O, 6.
Nauja Produktas Naujienos, 8.
Bitscope A Mixed-Signal Capture Variklis, padarytais Norman Jackson 12.
http://www.circuitcellar.com/library/toc.asp
Atgal į viršų
mbyka

Prisijungė: 12 Gegužės 2002
Žinutės: 509

Post 01 Kov 2003 23:43
žymės: circuit_cellar http://www.vitrum.cz/snail/bitscope.htm

http://www.vitrum.cz/snail/bitscope.htm
http://www.vitrum.cz/snail/products.htm # BITSCOPE

arba ftp.circuitcellar.com 21 Anonyymoue \ ftp.circuitcellar.com \ Circuit_Cellar \ 1988 \ Issue_5
ftp.circuitcellar.com \ Circuit_Cellar \ 1992 \ Issue_25
ftp.circuitcellar.com \ Circuit_Cellar \ 1998 \ Issue_97
Atgal į viršų
Goliath

Prisijungė: 26 Kov 2002
Žinutės: 23

Post 23 Kov 2003 17:46
žymės: p: / / www.johann-glaser.at/projects/dso/ Johann Glaser Johan Glaser DSO DSO Glaser Johann Glaser DSO

Galite taip pat žiūrėti į šią nuorodą

http://www.johann-glaser.at/projects/DSO/

Goliath
Atgal į viršų
RF_Router

Prisijungė: 01 Vas 2002
Žinutės: 47

Post 23 Kov 2003 19:16

Manau, kad autobusų jūsų pasirinkti turėtų būti iš esmės sprendžia savo sampling rate. Kokia yra didžiausia norma, kurią norite imties? Ir galite eiti nuo čia? Tiesiog juostą, kad jūsų mėginių ėmimo dažnis turėtų būti bent 2,5 karto daugiau, taip pat turėtumėte įsitikinti, kad mėginių ėmimo neturi skirtis. You wouldn't nori dalyvauti įvairaus ėmimo sistema sukelti pernelyg sudėtinga dirbti, kad paprastai, jei norite įsitikinti, kad tada galbūt norėsite turėti tam tikrą buferinę mechanizmą tarp jūsų kompiuterio ir jūsų laive.

Mėgautis,
RF_Router
Atgal į viršų
Sobakava

Prisijungė: 27 Kov 2002
Žinutės: 366

Post 27 Kov 2003 9:02

Jeigu jums nereikia giliai atmintyje, tik generuoti du vaizdo baranów
laikyti PAL ir NTSC vaizdo ir užpildyti šią atmintį su grafika
, kurį norite rodyti. (apimtis diagramos) ir generuoti standartas
vaizdo signalo su šiais duomenimis. Tai naudinga, jei nenorite naudoti
kompiuteris su jūsų osciloskopo ....
Atgal į viršų
qinqiuer

Prisijungė: 27 Kov 2003
Žinutės: 3

Post 31 Kov 2003 17:05
žymės: USB DSO Glaser p: / / www.johann-glaser.at/projects/dso/ Johann Glaser Johann Glaser analogas Johan Glaser DSO Johann Glaser DSO

Goliata rašė:

Goliath

šis planas yra geriausias!

nes jis yra geras sprendimas analoginiai front-end!

ir aš manau, kad usb yra geras pasirinkimas, bet yra labai sudėtinga
Atgal į viršų
ME

Prisijungė: 14 Kov 2002
Žinutės: 1775
Padėjo: 11

Post 31 Kov 2003 21:38
žymės: DSO schematinis p: / / www.johann-glaser.at/projects/dso/ Johann Glaser Johan Glaser DSO DSO Glaser Johann Glaser DSO

Įvyko klaida šioje schema: http://www.johann-glaser.at/projects/DSO/schematic/MainSchematic.png

IIC atsigriebti varžai ne Nuomoju ir SCL turėtų būti susiję su 3.3V, o ne 5V kaip parodyta apatiniame kairiajame kampe, schema. Abi AN2131
ir EEPROM yra 3.3V tipai.
Atgal į viršų
Make_Pic

Prisijungė: 13 Bal 2002
Žinutės: 79

Post 13 Bir 2003 21:25 2: Goliata Ši nuoroda neturi šaltinių FPGA
žymės: DSO FPGA FPGA DSO FPGA DSO projekto DSO FPGA DSO FPGA projekto p: / / www.johann-glaser.at/projects/dso/ Johann Glaser

Citata:

Goliath

Ši nuoroda neturi šaltinių FPGA!?
Atgal į viršų
joilen

Prisijungė: 08 Bir 2003
Žinutės: 6

Post 15 Bir 2003 15:14
žymės: DSO FPGA FPGA DSO DSO FPGA DSO verilog

Taip pat patikrinkite www.fpga4fun.com, šis vaikinas padarė DSO naudojant FPGA, jis dabar darai vadovą apie tai, kaip jis ją kartu su visais verilog kodas ...

A
Atgal į viršų
Make_Pic

Post 15 Bir 2003 16:02 stroboskopinių metodo matavimo ir OSD

joilen: "Tai gera informacija apie mane, bet
Man reikia bet kokios informacijos apie stroboskopinių būdą matavimo ir DSO!

Paskutinį kartą redagavo Make_Pic 15 Bir 2003 17:54, edited 1 kartą iš viso
Atgal į viršų
Make_Pic

Post 15 birželis 2003 16:06 Re: stroboskopinių metodo matavimo ir OSD

Man reikia bet kokios informacijos apie stroboskopinių būdą matavimo ir DSO! Į stroboskopinių metodas leidžia įvertinti Dažniai iki 3 GHz.

Paskutinį kartą redagavo Make_Pic 15 Bir 2003 17:52, edited 1 kartą iš viso
Atgal į viršų
xgnetto

Žinutės: 13

Post 12 rug 2003 16:59 Re: Skaitmeninis osciloskopo projektas

kito projekto nuorodą.

Confused
http://www.enetsystems.com/ ~ lorenzo / sritis /

mėgautis!
Atgal į viršų
Sobakava

Prisijungė: 27 Kov 2002
Žinutės: 366

Post 13 spalis 2003 12:29
žymės: cy7c68013 grandinės scenix

"Man reikia idėjų apie" rodyti "

Mano dizainas bus pagrįstas paprasta
FPGA / CPLD arba greitai Scenix SX FIFOs.

If I don't būtinybę įgyvendinti "superelitinė įjungiamieji" Aš manau, aš neturiu laikyti mėginių visą laiką. Tik rodyti signalas analoginis kanalas arba išorinio paleidimo kanalą reikia pradėti įsigyti "n" mėginių ėmimo normos
"m" MPSP.

Kai užpildysite FIFO, I'll pradėti USB2.0 perdavimo
CY7C68013 (Cypress EZ-USB2 8051 IC)

Noriu sužinoti apie įjungiamieji grandinę. Kaip aš galiu daryti, kad analoginis būdu?

Man reikia generuoti impulsą iš nustatytą lygį ir nurodytą krašto (hi-į-štai ir štai į hi) iš analoginių signalų, tada aš nustatyti trigeris ir atkurti šį flip flop po FIFO užpildyta taip, aš Nawyk gauti pakartotinai impulsų už kiekvieną atitikimo lygio krašto imant ėminį.

Nustatymo kritinis lygis, aš galvoju apie naudojant DAC / digital potentiometer. Arba, jeigu aš tai padaryti po ADC, galima naudoti 8 bitų dydžio palyginamųjų ...

Gali būti aš į neteisingą kelią. Ką manote / rekomenduoti?
Atgal į viršų
Aoxomox

Prisijungė: 18 Lie 2001
Žinutės: 90

Post 15 spalis 2003 22:51 Re: Skaitmeninis osciloskopo projektas

Jei nenorite, kad iš anksto sukelti saugojimas mėginių sukamaisiais buferio, why don't you įgyvendinti skaitmeninės palyginti dėl atrinktų AD vertę.
Jei norite nustatyti, pavyzdžiui, mažo ir didelio perėjimą, pirmiausia jums reikia palaukti, kad AD sąnaudų vertė tampa mažesnė nei pradžios lygį. Tada galite iš naujo nustatyti savo sukelti impulsą. Kitą kartą skelbimą vertė tampa lygi arba viršija šį dydį galima nustatyti rodyti impulso.

pranašumas tokiu būdu jūs galite įgyvendinti įjungiamieji vieneto be jokių papildomų analoginių įrangos, kuri gali dreifu temperatūros ans pan.
kitas privalumas yra tai, jūs galite įgyvendinti Schmitt įjungiamieji elgesį, kai turi du nepriklausomus lygių viršutinės ir apatinės AD vertę. Siekiant įgyvendinti šią su Analoge klausimai jums reikės sukurti dvi DACs ar kitur.

Hope it helps,
aOxOmOx
Atgal į viršų
phongwiroon

Prisijungė: 08 gruodis 2003
Žinutės: 32

Post 08 gruodis 2003 7:37
Žymės: mažas osciloskopo

Bandant naudoti gameboy mažų osciloskopo
Atgal į viršų
Aoxomox

Prisijungė: 18 Lie 2001
Žinutės: 90

Post 25 gruodis 2003 22:21 Re: Skaitmeninis osciloskopo projektas
žymės: osciloskopo įvedimo schema oscilloscop įvedimo schema osciloskopo įvesties Attenuator schema

Ar kas nors schema ar principas osciloskopu įvesties skyriuje?

daugiausia su šiais requeirements:

- Aukšto BW
- Aukštos varžos
- Mažas iškraipymo
- Žemas triukšmo ir didelio jautrumo

Visi pasiūlymai yra geras HF įvesties Attenuator grandinės?

Any help is appreciated.
Atgal į viršų
martingn

Prisijungė: 31 Kov 2004
Žinutės: 40

Post 13 Bal 2004 15:11 Skaitmeniniai osciloskopo projektas

Hi people,

Gali kas nors eiti pirmyn ir kurti kažką?
Bet įdomu pasidalinti?

Linkėjimai,

Martin
Atgal į viršų
Cluricaun

Prisijungė: 28 Sep 2001
Žinutės: 904
Padėjo: 13

Post 08 Geg 2004 18:50 Re: Skaitmeninis osciloskopo projektas
Žymės: projekto usb sritį usb apimties projekto apimtis vnt projekto projekto usb mastas vnt projekto vnt sritį vnt apimties projekto apimtį usb projektą

Labas

Aš bitscope, nes porą metų, ir dabar aš norėčiau atlikti naujinimą, kad ryšio tarp kompiuterio ir bitscope. Jie (Bitscope) parduoti ethernet-RS232 ir sparčiai USB-RS232 adapteris. Manau, jie yra šiek tiek į expencive pagal užsakymą, turi būti pridėti individualizuotą mokesčių ir PVM. Taigi man įdomu, ar yra kokių nors projektų Gebuveiksmingaiirlanksčiaivartoti gauti arba USB arba Ethernet adapteris, vynai kodas arba sch.

Daugiau informacijos čia:

www.bitscope.net/store/?p=view&i=item 0
www.bitscope.net/store/?p=view&i=item 1

Ačiū iš anksto už bet kokią pagalbą
Cl
Atgal į viršų
joc_06

Prisijungė: 28 Lap 2003
Žinutės: 51
Padėjo: 2

Post 25 Geg 2004 13:56 Re: Skaitmeninis osciloskopo projektas

martingn rašė:
Hi people,

Gali kas nors eiti pirmyn ir kurti kažką?
Bet įdomu pasidalinti?

Linkėjimai,

Martin

Aš pradedant kurti projektą, panašų į ldso kitą savaitę. Tiesiog laukia dėl dalių metu, ir bus jums atnaujintą čia
Atgal į viršų
Post new topicReply to topic EDAboard.com Forum Index -> Pomėgiai grandynams ir Mažų projektų problemos -> Skaitmeniniai osciloskopo projektas
Puslapis 116 Visi laikai yra GMT 2 valandos
Goto page 1, 2,3 ... 14,15,16Toliau
Peršokti į puslapį:

Abuse | | Administratorius | | Moderatoriai | | Paremkite mus | | Svetainės struktūra
Topic RSS