| Autorius | Pranešimas |
|---|
PTC
Prisijungė: 23 Lie 2002 Žinutės: 5
| 12 rugpjūtis 2002 0:08 Reikia valtis baterija çkroviklio schema | | |
|
| Kaip sakė šiuo klausimu, aš būčiau labai thankfull visiems, kurie galėtų suteikti man arba punktas man scheminis dėl çkroviklç prie 12V 35 Ah valtis baterija. Šaltinis yra 10hp išorinis variklis, kuris suteikia ~ 9 - ~ 17 V AC srovė, įvairaus dėl galios taikyti.
Thanks very much! |
|
| Atgal į viršų | |
 |
shanren
Prisijungė: 12 spalis 2001 Žinutės: 106
| 12 rugpjūtis 2002 4:54 | | |
|
| hi, ką turite padaryti, tai: 1: visų pirma, pakeisti ac į dc, galite naudoti visą tilto reguulator, gauti 11v-22v apie nuolatinės srovės įtampai; 2: jei norite įkrauti šikšnosparniai į 11v, turite pakeisti jį į 13.5v įtampos (i think daugiausia savo šikšnosparniai yra švino-rūgštinių vieną). Jūs galite gauti įtampa: a sepic konverteris, ot yra flyback arba pirmyn converter.maybe dabartinės yra šiek tiek didelis, todėl į ateitį konverteris yra geras pasirinkimas; 3: galite sukurti dabartinę ribą pirmyn konverterio su produkcijos 13,5 13.8v mokestį jūs lazdą; 4: jei tai yra mažai diffcult jums, galite naudoti stepdown konverteris gauti 13.5v çkroviklç, o tik gali naudotis aukščiau apie 14-15v; jei taip, galite apsilankyti http://www.linear.com kai kuriose informacija labiausiai paprastas būdas yra tiesiog LM317 su dabartinės ribos apie 1.5A, bet jis yra blogas efektyvumą. tikimės, kad šis gali jums padėti. |
|
| Atgal į viršų | |
 |
Google AdSense

| 12 rugpjūtis 2002 4:54 skelbimai | | |
|
|
|
|
| Atgal į viršų | |
 |
PTC
Prisijungė: 23 Lie 2002 Žinutės: 5
| 12 rugpjūtis 2002 8:13 | | |
|
| Shanren, dėkojame Jums už Jūsų atsakymą. But I'm not "namuose" su elektronika, kad aš manau, kad mano schemos yra iš klausimą. Aš žinau, kaip parengti esamų grandinės, bet kad mano bus per daug man (kaip aš sakiau, I don't know much about electronics). Taigi, aš labai vertiname schemos. Ačiū! |
|
| Atgal į viršų | |
 |
meax98
Prisijungė: 25 Lap 2001 Žinutės: 445
| 12 rugpjūtis 2002 23:48 | | |
|
| Ieškote kažką naudingo: a) Šis aukštos kokybės çkroviklç greitai mokesčiai švino-rūgštinių baterijų ir išjungianti visiškai nemokamai. Pradžioje çkrovos srovė vyks 2, bet kaip baterijos įtampa padidėja, dabartinė mažėja. Kai einamųjų patenka iki 150 mA, çkroviklç automatiškai persijungti į mažesnės flotacinio įtampos išlaikyti iš bendrovių. Kai paspausite mygtuką visą mokestį, tranzistorius QL žiburiai LED nurodyti tokį statusą.
b) Priderinkite nustatant 500 Om rezistorius, o pridedamas prie visiškai įkrauta baterija.
c) An LM317HV reguliatorius yra naudojamas kaip dabartinės ribotos çkroviklio. Jei dabartiniai per R4 viršija 0,6, QL yra šališkos dėl, kuris išsitraukia į ADJ terminalo į LM317 HV žemės ir sumažina baterijos įkrovimo srovę. Tai yra 6V, tačiau galite pakeisti rezistorių ir 12V. |
|
| Atgal į viršų | |
 |