| Autorius | Pranešimas |
|---|
KamalS
Prisijungė: 14 Vas 2006 Žinutės: 39 Padėjo: 5
| 08 Bir 2006 18:09 kūrimas PICKit2 nuo nulio | | |
|
| Mikroschema pasiūlė schematinis čia:
http://www.microchip.com/stellent/idcplg?IdcService=SS_GET_PAGE&nodeId=1406&dDocName=en023805 Iš to, ką aš surinkti, aparatinę taip pat galima rasti čia.
Taigi, prieš jį aš norėčiau žinoti, jei kas nors buvo pastatyta PICKit2 iš naujo remiantis šio projekto?
Be to, yra geresnis dizainas lyginant su PICKit, bet su pačiu / geriau IPS suderinamumas?
Priežastis whay aš prašau yra, nes aš turiu paaiškinti keletą abejonių iš schema. |
|
| Atgal į viršų | |
 |
namqn
Prisijungė: 19 Feb 2006 Žinutės: 172 Padėjo: 19
| 08 birželis 2006 19:03 Re: kūrimas PICKit2 nuo nulio | | |
|
| Labas,
Čia galite rasti daug informacijos apie PICKit2 iš šio sąrašo: http://groups.google.com/group/pickit-devel Be to, paieškos PICKit2 dėl Microchip's USB forumas.
Į sveikatą, |
|
| Atgal į viršų | |
 |
togarha
Prisijungė: 04 Sep 2006 Žinutės: 69 Padėjo: 1
| 05 rug 2006 14:11 Re: kūrimas PICKit2 nuo nulio | | |
|
| Max KamalS,
Ar kurti savo pickit2? I'm thinking statyti savo pickit ir aš turiu keletą klausimų per ...
linkėjimai,
togarha |
|
| Atgal į viršų | |
 |
rkodaira
Prisijungė: 08 Bir 2004 Žinutės: 332 Padėjo: 54 Vieta: San Paulas - Brazilija
| 05 rug 2006 18:55 Re: kūrimas PICKit2 nuo nulio | | |
|
| Aš pastatyti tik 18F2550 su firmware, kad generatorius grandinės ir užimti vadovaujamas (be DC-DC keitiklių ir perjungiamieji etapus ir EEPROM atmintinės). Aš negalėjo pripažinimo USB prietaisą į kompiuterį arba į PICKIT2 programinės įrangos.
Aš bandžiau su aparatinę nuo:
http://www.voti.nl/pickit2faq/index.html
Bet aš neturėjo sėkmės, nes aš negaliu priskirti USB tvarkykles į programuotojas. |
|
| Atgal į viršų | |
 |
vsmGuy
Prisijungė: 26 Bir 2006 Žinutės: 452 Padėjo: 23
| 06 rug 2006 2:37 Re: kūrimas PICKit2 nuo nulio | | |
|
| Tai geriau pirkti PICKit2 iš Microchip kaip tai yra baigti kurti platformą, o ne tiesiog programuotojas.
Jei tikrai nori kurti, bandyti kurti ICD2, bet pirkti PICKit2 - tai nėra labai brangu. |
|
| Atgal į viršų | |
 |
Buriedcode
Prisijungė: 06 Geg 2004 Žinutės: 327 Padėjo: 34 Vieta: Londonas
| 06 rug 2006 3:16 Re: kūrimas PICKit2 nuo nulio | | |
|
| VSM vaikinas,
Aš manau, kad PICkit 2 programuotojas (ne "add-on board") gali programą visų įtaisų, išvardytų mikroschemai svetainėje? Suprantu, thats what it says, tačiau aš nesu įsitikinęs, jei jie buvo kalbama apie programinės įrangos pusės dalykų. Jei jis gali programą visi išvardinti įrenginiai (visą "F" serijos Manau) per ICSP, I'll pick vienas, tik kad Farnell darai tai 22GBP su nemokamai 6-40 pin PIC's (mažas pabaigoje tų) mesti į nemokamai.
Nesate tikri, ar ją gauti, arba sukurti savo, bet už tą kainą aš priverstas jį gauti, kai buvau oding tyrimus pastato vienas, aš prisiima visus USB PIC programuotojų buvo brangūs, ne suprato, kad šis atvyko, kad damn pigios.
Apie statybos iš naujo. Mikroschema turi visus failus, Jums reikia, schema, dalių sąrašas, firmware'u (už 18F2550) USB kompiuterio vairuotojas dauguma langų platformų ir PC programinės įrangos ir programavimo. Aš atėjau> <šio artimas užsakymas dalių, kai aptiko, kad mano platintojas tikrųjų parduodamos už pusę kainos mano dalių sąrašas.
I don't wanna apiplėšimuose tema, tad jei kas nors pasinaudojo "PICkit 2" dėl įvairių IPS's, I'd vertiname privačią žinutę apie savo patirtį / atsiliepimus.
Ačiū
BuriedCode. |
|
| Atgal į viršų | |
 |
togarha
Prisijungė: 04 Sep 2006 Žinutės: 69 Padėjo: 1
| 07 rug 2006 12:27 Re: kūrimas PICKit2 nuo nulio | | |
|
| Kiekvienas žino, ar yra kokių nors posibility pakeisti siūlomą tranzistoriai pagal mikroschemą schemos į anothers? Negaliu gauti šių tranzistorių Mano miestas ...
Linkėjimai
togarha |
|
| Atgal į viršų | |
 |
Buriedcode
Prisijungė: 06 Geg 2004 Žinutės: 327 Padėjo: 34 Vieta: Londonas
| 08 rug 2006 18:34 Re: kūrimas PICKit2 nuo nulio | | |
|
| Labas
| Citata: | | Kiekvienas žino, ar yra kokių nors posibility pakeisti siūlomą tranzistoriai pagal mikroschemą schemos į anothers? Negaliu gauti šių tranzistorių Mano miestas ... |
Na, žvelgdamas į schema dėl diegimo CD, ji turi 3 MOSFET ir 7 Dies tranzistorius. Atsižvelgiant nenaudoja / jungiklis dideli srovės (cituojamas kaip 100mA max) Aš tihnk galima pakeisti beveik bet MOSFET, kol gausite polarioty teisę. Ji turi 2 N-channel MOSFET, o 1 P kanalų. AN-N ir P yra toje pačioje lustą į PICkit2.
Dėl Dies tranzistorius (įprastas jų) jie yra 3 x 3094's (NPN) ir 4 x 3096's (PNP). Į 3094 / 6 yra bendrosios paskirties tranzistorių, todėl beveik visus pakaitalas gali būti naudojamas (BC108 / 9? 2N2222A?) Vėl tik tol, kol gausite abiejų NPN ir PNP's
Sėkmės,
BuriedCode. |
|
| Atgal į viršų | |
 |
cnc
Prisijungė: 10 Sep 2006 Žinutės: 2
| 10 rug 2006 14:14 Re: kūrimas PICKit2 nuo nulio | | |
|
| | tai yra ICD2 būti geriau? |
|
| Atgal į viršų | |
 |
Beowolf
Prisijungė: 19 Bir 2006 Žinutės: 135 Padėjo: 7
| 11 rug 2006 19:33 Re: kūrimas PICKit2 nuo nulio | | |
|
| Jis programuotojas ir derinimo, taip, tai geriau! Be to, yra jau sukurtas versija čia šiame forume .. Aš ketinu sukurti vieną ateinančias kelias savaites, todėl mes se ... Aš šiuo metu naudojate paskolinami ICD2 ...
Pagrindinis klausimas, turėtumėte užduoti sau, kaip you're gonna plėtoti savo projektą.
Aš visų pirma išnagrinėti peripherials man reikia, pasirinkite atitinkamus IPS, pateikti schema su ICSP lizdo, parašyti kodą, bandymo ant treniruoklio, ir jei reikia, derinti ją su TLK.
Besivystančios skirta funkcijų sąsajos kiekvienoje peripherial taupo laiką, nes jums sukurti tai, ką tik ją įgyvendinti projektą, ir jis veikia ... |
|
| Atgal į viršų | |
 |
blueroomelectronics
Prisijungė: 17 Sep 2006 Žinutės: 1544 Padėjo: 86 Vieta: Torontas, Kanada
| 14 spalis 2006 5:15 Re: kūrimas PICKit2 nuo nulio | | |
|
| Į PICKIT 2 kaip firmware ver tik 2 debugs vieną IS (į PIC16F917). An ICD2 gali programą ir derinimo daug daugiau PICs (bet 16Fxxx debug, 18Fxxx, dsPIC tt)
USB į PICKIT2 yra labai gražus. Kalbant apie ICD2 klonai (tie be 18F4550) yra ne greičiau arba lėčiau nei serijos (RS232) versija. Į 18F4550 ir 16F877-20 DERINIMUI (vienas žingsnis) apie 10x greičiau nei serijos versija (jos vykdoma lygiagrečiai master / slave režimu). Jei norite derinti vieną žingsnį būdas greitai serijos išlaikyti neatidarinėkite per daug žiūrėti langus.
Norėčiau rekomenduoti ICD2 per PICKIT2.
Štai trumpas DUK apie PICKIT2 http://www.voti.nl/pickit2faq/index_1.html |
|
| Atgal į viršų | |
 |
funnynypd
Prisijungė: 09 Gegužė 2007 Žinutės: 867 Padėjo: 21 Vieta: JAV ir Kanada
| 25 rug 2007 21:45 Re: kūrimas PICKit2 nuo nulio | | |
|
| Asmeniškai manau, kad PICkit2 yra būdas geriau nei ICD2 apie paprasta naudoti.
Paskutinį kartą redagavo funnynypd 04 Oct 2007 5:27; edited 2 kartus iš viso |
|
| Atgal į viršų | |
 |
blueroomelectronics
| 26 rug 2007 1:52 Re: kūrimas PICKit2 nuo nulio | | |
|
| | funnynypd rašė: | | PICkit2 yra būdas geriau nei ICD2. |
Ar jūs iš tikrųjų naudojo vieną? Ar lyginamas su ICD2? |
|
| Atgal į viršų | |
 |
Rodzinka
Prisijungė: 31 spalis 2006 Žinutės: 183 Padėjo: 18 Vieta: Gvadalacharoje
| |
| Atgal į viršų | |
 |
narccizzo
Prisijungė: 20 Sau 2006 Žinutės: 173 Padėjo: 4 Vieta: Patzcuaro, Michoacan, MEKSIKA
| 26 rug 2007 5:30 kūrimas PICKit2 nuo nulio | | |
|
| Galbūt PICkit2 yra mažesnis ir gražiau nei ICD2, tačiau yra didelis skirtumas tarp programavimo ir PROGRAMAVIMAS derinti.
Jei kas nors gali kurti visi savo programas be DERINIMUI padėti, PICkit2 bauda, aš ir toliau naudoti ICD2 iki PICkit 3 arba 4 ateis su DERINIMUI parinktį, tada mes pasistengsime, kad mūsų.
Pagarbiai, narccizzo |
|
| Atgal į viršų | |
 |
Rodzinka
| 26 rug 2007 6:38 Re: kūrimas PICKit2 nuo nulio | | |
|
| Jis sako tai, nes jis parduoda PCB ir, žinoma, tai nėra tiesa. 160 JAV dolerių, palyginti su 35 JAV dolerių
Ir beje, čia yra vaizdo specialusis leidimas ICD2, tai į pickit2 paketas.
Saludos Camarada 
|
|
| Atgal į viršų | |
 |
funnynypd
| 29 rug 2007 8:00 Re: kūrimas PICKit2 nuo nulio | | |
|
| Pabandykite mikroschemai forume, yra daug diskutuojama apie PICkit 2 ir ICD2. Taip pat paprašysime Xiaofan, jis ekspertas, ir galiu pasakyti jums tiesą.
Mikroschema web master tik paskelbti pranešimą apie forume, apie grandinės derinti pajėgumus PICkit2 porą dienų atgal. | togarha rašė: | | Kiekvienas žino, ar yra kokių nors posibility pakeisti siūlomą tranzistoriai pagal mikroschemą schemos į anothers? Negaliu gauti šių tranzistorių Mano miestas ... | Aš turiu pakeisti MMBT3904 su MMBT2222 be klausimu. Kalbant apie MOSFET ir diodas, jūs turite būti labai atsargūs, nes jie turi įtakos įtampa daug. | Beowolf rašė: | | Jis programuotojas ir derinimo, taip, tai geriau! | Taigi nėra PICkit2 (Prašome patikrinti naują išleista MPLAB V7.62). Ir naujas pranešimas apie Microchip forumas.
Funkciškai jos yra identiškos (PICkit2 yra šiek tiek daugiau apie programavimo EEPROM, bet jūs galite ignoruoti šį mikrokontrolerów vartotojas).
Dizainas Architektūros požiūriu PICkit2 yra paprastesnis ir galinga, nes ji yra sukurta daug metų vėliau nei ICD2, nereikia net įdiegti USB kaip ICD2 reikalingas.
Ir svarbiausia: jis yra daug pigesnis ir doesn t turi mainų paramos mikroschemą. 
| Citata: | | Ar jūs iš tikrųjų naudojo vieną? Ar lyginamas su ICD2? | Aš naudoju abu, taip pat kitus Microchip vakarienė brangus kūrimą. ICD2 yra ok, ne labai. PICkit2 vis geriau ir geriau. Tai jau matyti iš Microchip's atnaujinimai ir interneto paštu. Kalbant apie ateitį ir įrankiai, mes matome.
Ir grožį PICKit2 yra jo įranga yra atviras šaltinis. Can anyone tell me, kas yra reali nauja mikroschema ICD2 schema yra, ir ką jie iš tikrųjų buvo? Klonų darbą, gali kas nors pasakyti, jie yra 100% identiški? Ypač toms 3.3V PIC18FJ dalys? That I don't know.
Tačiau pagalba ir atvirų šaltinių schema iš Microchip, vartotojai gali sukurti savo PICkit2. Jei ko nutiko, vartotojas gali taip pat derinimo ir mikroelementų problemų naudojant standartinį schema ir išspręsti problemą. Dėl pradedančiųjų ir kai vartotojas, tai gali būti svarbu, kaip išsiųsti nepavyko jų atgal į Microchip ir laukti, kol keitimams.
Aš grįžti daug ICD2 atgal Microchip, paskutinė mainų tai rugpjūčio gana o (mano viršininkas nenori mokėti kitą dieną ar 2 dieną laivyba), aš skolintis iš kolegijos derinimo ir programos savo programinę įrangą beveik visą savaitę.  | Citata: | | Ar jūs iš tikrųjų naudojo vieną? Ar lyginamas su ICD2? | Aš abu. I didn't palyginti juos. Kažkas palyginti juos Microchip forumas. Apie PICkit2 pusės, yra netgi įrangos funkcijos, kurios Microchip savo vaikinas dar nežino, ar tikrai tai, ką jis skirtas. | rkodaira rašė: | Aš pastatyti tik 18F2550 su firmware, kad generatorius grandinės ir užimti vadovaujamas (be DC-DC keitiklių ir perjungiamieji etapus ir EEPROM atmintinės). Aš negalėjo pripažinimo USB prietaisą į kompiuterį arba į PICKIT2 programinės įrangos. Aš bandžiau su aparatinę nuo: http://www.voti.nl/pickit2faq/index.html Bet aš neturėjo sėkmės, nes aš negaliu priskirti USB tvarkykles į programuotojas. | 1. visų, nereikia kompiuterio vairuotojas. Tai grožio plug and play. Kelias geriau nei ICD2. 2, su MPLAB arba PICKit2.4 turi aparatinę pagal jų katalogą, tiesiog raskite / pasiskolinti programos įrankių (pavyzdžiui, kitą PICkit 2 arba ICD 2) galite iš naujo programa chipset.
Paskutinį kartą redagavo funnynypd 04 Oct 2007 5:43; edited 9 kartus iš viso |
|
| Atgal į viršų | |
 |
blueroomelectronics
| 29 rug 2007 15:26 kūrimas PICKit2 nuo nulio | | |
|
| Į PICKit2 ir ICD2 beveik funkciškai identiški. Į PICKit2 yra tvarkingas programuotojas, bet ji remia ne didesnis nei 18 serijos IPS. Nr 10F lustai yra palaikomos arba.
Skaityti išleidimą į Mikroschemos svetainėje. |
|
| Atgal į viršų | |
 |
contagiouseddie
Prisijungė: 10 Gegužė 2004 Žinutės: 60 Padėjo: 3
| 29 rug 2007 16:59 Re: kūrimas PICKit2 nuo nulio | | |
|
| PICKit2 pradėjau kaip programuotojas, kai ji buvo 1. pristatė. Atsiminiau deginant juos labai 1 dieną naudoti. Tačiau, šiuo metu yra daug prietaisų, kurie gali būti programuojamas ir net DERINIMUI, veikia MPLAB nors dsPIC & PIC24 serijos nebuvo galima debugowany tik dar.
ICD2 LE paprastai yra parduodamos per tuos seminaro Microchip. Man buvo siūloma šį per savo 16-bitų MCU seminaras parduoti USD75 bet niekada nusipirkti bet padarė save PICkit2. Bet spėju perkant PICkit2 būtų pigesnis, jeigu galite gauti PIC18F2550 nemokamai (jei žinote, ką reiškia, ). |
|
| Atgal į viršų | |
 |
funnynypd
| 29 rug 2007 19:29 kūrimas PICKit2 nuo nulio | | |
|
| | blueroomelectronics rašė: | Į PICKit2 ir ICD2 beveik funkciškai identiški. Į PICKit2 yra tvarkingas programuotojas, bet ji remia ne didesnis nei 18 serijos IPS. Nr 10F lustai yra palaikomos arba. Skaityti išleidimą į Mikroschemos svetainėje. | Net Microchip Nekilnojamasis ICE nėra paremti 10F lustą. Ar jūs kreipiatės tai apatiniame įrankį nei ICD2 tik dėl to, kad?
Tai bus nuspręsta daugiausia Microchip ir rinkodaros skyriaus, mes galime tik daryti įtaką truputį paštu "pageidavimų sąrašą".
Technologijos požiūriu, nieko nėra neįmanoma.
Apie kai kuriuos aspektus, mes negalime palyginti PICKit2 ir ICD2, kaip mes palyginti benzinas ir dyzelinis variklis.
Taip pat galutiniam vartotojui leis savo sprendimą; panašiai kaip yra žmonių, kurie daugiau už su dyzeliniu varikliu, kaip europiečiai.
Prašome Žr attachement. Į MPLAB šiuo metu yra beta paramą. Daugiau bus ateinančiais.
Parašytas po 1 minučių:
kur yra mano nuotrauką? Po sistemos gali turėti klaidų. Tačiau galite matyti iš šios nuorodos:
ftopic273740.html
Paskutinį kartą redagavo funnynypd 04 Oct 2007 5:45; edited 4 kartus iš viso |
|
| Atgal į viršų | |
 |
Rodzinka
| |
| Atgal į viršų | |
 |
blueroomelectronics
| 30 rug 2007 4:52 kūrimas PICKit2 nuo nulio | | |
|
| Gerai apžvalga suma studentai nori pigaus pagrindinis programuotojas I'm sudėti PICKit2 klonas. Pagrindinis 5V dizainas tik išlaikyti kainą. Aš taip pat derinant jas su "Firefly rinkinys (16F88 globėjas) Į PICKit2 daro malonų pigaus programuotojas debug paramą. O ne kaip galingas kaip ICD2 labai paprasta padaryti ir palaiko daugelį populiarių 16f & 18F PICs.
PS aš neteisingai, jei naudojate programinės įrangos PICKit2 (ne MPLAB) galite programa 10F PICs
Naujas rinkinys bus vadinamas Junebug
|
|
| Atgal į viršų | |
 |
narccizzo
Prisijungė: 20 Sau 2006 Žinutės: 173 Padėjo: 4 Vieta: Patzcuaro, Michoacan, MEKSIKA
| 30 rug 2007 9:30 kūrimas PICKit2 nuo nulio | | |
|
| Ok, matau, kad nauji pickit2 versija taip pat debugera pajėgumus, jos pigiau (originalas klonas ir namų versijos), taip pat pritaria 10 ir 12 serijos net eilės prisiminimai kaip 24, 25 ir geriau visa tai yra atviro kodo. Ir atrodo aparatinę versijų auga Manau vaikinas teisus. Atrodo extremelly lengvai sukurti kaip ICD2. What do you think?
Un saludo para mi Paisano de Jalisco.
narccizzo |
|
| Atgal į viršų | |
 |
blueroomelectronics
| 30 rug 2007 17:07 kūrimas PICKit2 nuo nulio | | |
|
| | Aš mėginu dizaino su minimaliomis PICKit2 dizainas, ne EEPROMs, nėra griežtų tranzistorių, ne kintamasis VDD. |
|
| Atgal į viršų | |
 |
funnynypd
| 30 rug 2007 17:13 kūrimas PICKit2 nuo nulio | | |
|
| Kaip DIYer dizaineris, jūs galite daryti, ką norite, ir dar darbuotojai darbo. Good job. Štai dar vienas PICkit 2 klonas gamybos jau SMD dizainas. Basiclly ji yra atviro kodo dizainas, kiekvienas gali gauti schema iš šio forumo, keisti, pakeisti ir džiaugtis juo.
Palyginti su Microhip dizainas (be kameros), tiek paramos išorinio maitinimo.

Žalios PCB ir visiškai sudedamosios dalys taip pat galima rasti čia. http://www.auelectronics.selfip.com/Hardware-CB0703.htm
Surinkimo brėžinys čia:

Visiškai sumontuoti produktas gyvenimo laiko garantija yra taip pat prieinama: http://www.auelectronics.selfip.com/System-PICkit2.htm
Paskutinį kartą redagavo funnynypd 12 Lap 2007 20:10, edited 13 kartų iš viso |
|
| Atgal į viršų | |
 |
funnynypd
| |
| Atgal į viršų | |
 |
funnynypd
| 24 spalis 2007 18:03 Re: kūrimas PICKit2 nuo nulio | | |
|
| | narccizzo rašė: | Ok, matau, kad nauji pickit2 versija taip pat debugera pajėgumus, jos pigiau (originalas klonas ir namų versijos), taip pat pritaria 10 ir 12 serijos net eilės prisiminimai kaip 24, 25 ir geriau visa tai yra atviro kodo. Ir atrodo aparatinę versijų auga Manau vaikinas teisus. Atrodo extremelly lengvai sukurti kaip ICD2. What do you think?
Un saludo para mi Paisano de Jalisco.
narccizzo | Sutikti. |
|
| Atgal į viršų | |
 |
funnynypd
| 12 lapkritis 2007 20:07 kūrimas PICKit2 nuo nulio | | |
|
| Dydis lyginamas su ICD2 (abu su kamera).
|
|
| Atgal į viršų | |
 |
rkodaira
Prisijungė: 08 Bir 2004 Žinutės: 332 Padėjo: 54 Vieta: San Paulas - Brazilija
| 12 lapkritis 2007 23:29 Re: kūrimas PICKit2 nuo nulio | | |
|
| Ok chebra, jūs paskatino mane tęsti savo bandymus DIY PICKIT2. Dabar aš, kad man prototipą (pjovimo duonos pastatytas su 18F2550, krištolas ir tt), būtų pripažinta, kad PC ir PICKIT2 programinė įranga, taip pat su MPLAB 8. Nors aš ne kurti eeproms (aš turiu 24LC512) ir pereiti tranzistoriai grandynai, DC-DC keitiklių (12V) gerai dirbo ir vyko bandymas. Man reikia šiek tiek laiko, kad nupiešti PCB išdėstymą savo sudedamųjų dalių (visų kritimo per skylę) sudedamosios dalys).
Sakė: aš vienas ICD2LE derinimo, bet PICKIT2 programinė įranga yra lengvesni ir lengviau naudoti degimo tikslais, todėl manau, kad worths būti pastatytas. |
|
| Atgal į viršų | |
 |
blueroomelectronics
| 12 lapkritis 2007 23:32 kūrimas PICKit2 nuo nulio | | |
|
| | Į PK2 bus gana daug padaryti viską, kas yra IC2 veikia už MIDRANGE PICs. 10F, 12F, 16f ir 18F |
|
| Atgal į viršų | |
 |