Taisyklės | Paskutinės žinutės | temos RSS | Paieška | Registruotis | Prisijungti

GTP USB schema?

Goto page 1, 2, 3 Kitas
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Microcontrollers -> GTP USB schema?
Arabų versija Bulgarų versija Katalonų versija Čekų versija Tekstas danų kalba Vokiečių versija Tekstas graikų kalba Anglų versija Ispanų kalba Suomių versija Prancūzų versija Hindi versija Kroatų versija Indoneziečių versija Italų versija Hebrajų versija Japonų versija Korėjiečių versija Lietuvių versija Latvių kalba Olandų versija Tekstas norvegų kalba English version Portugalų versija Rumunų versija English version Slovakų versija Tekstas slovėnų kalba Serbų versija Švedų kalba Tagalogų versija Ukrainiečių versija Vietnamiečių versija Kinų versija
Autorius Pranešimas
pupelės Babu

Prisijungė: 11 Lap 2004
Žinutės: 167
Padėjo: 11
Vieta: Singapūras

Post 27 rugpjūtis 2005 18:11 GTP USB schema?
žymės: USB schematinis GTP usb pcb GTP usb GTP usb-232 GTP usb schemos usb GTP GTP usb 232

i need GTP USB ir GTP USB-232 modelių, pcb gali kas nors padėti? ir taip pat nori Kno skirtumas betn šių dviejų.

thx
Atgal į viršų
metalo

Prisijungė: 21 gruodis 2004
Žinutės: 366
Padėjo: 13

Post 27 rugpjūtis 2005 21:34 Re: GTP USB schema?
žymės: GTP programuotojas usb schematinis GTP usb pic programuotojas atidaryti aparatūros GTP usb programuotojas GTP usb programuotojas schematinis pcb GTP usb GTP USB-232

Labas

Atsisiųsti šį vieną:

http://perso.wanadoo.es/siscobf/descargas/WinPic800.zip

ji apima programuotojas siftware du aplankai GTP USB ir GTP USB-232 modelių.

Atidaryti programuotojas ir eikite į Aparatinė įranga rasite daugybę nuorodų, kai yra PCB dizaino.

Sėkmės
Atgal į viršų
pupelės Babu

Post 28 rugpjūtis 2005 10:02 Re: GTP USB schema?
žymės: USB schema

gerai, o schema yra įleidžiamosios angos RXD, TXD, RTS ir DSR bet ne USB, taigi aš darant ir sud prijungti standartą USB-232 konverteris ten, i am right?

thx
Atgal į viršų
metalo

Post 28 rugpjūtis 2005 10:51 Re: GTP USB schema?
žymės: USB schematinis rs232 konvertuoti į USB schematinis pic usb schematinis pic usb 232 pic schematinis 232 usb pic schema schema usb pic

Ei

Nemanau, kad tai yra tikrai sunku gauti, jei skaityti paskutinį pranešimą kruopščiai ir išnagrinėjo scematics, aš tikiu, rasite dvi schemos, vienoje USB, o kita už RS-232.

So I don't know what you are talking about, USB-RS232? Kas tai turi būti padaryta, konvertuoti RS-232, USB ar atvirkščiai? Nemanau, kad jums reikia, kad tiesiog pritaikyti jūsų poreikius, kurti grandinės ir Melisalapė IPS, thats all!
Atgal į viršų
pupelės Babu

Post 28 rugpjūtis 2005 14:23 Re: GTP USB schema?
žymės: GTP programuotojas usb schematinis GTP usb programuotojas GTP usb programuotojas schematinis GTP usb-232 pic usb schematinis usb pic programuotojas schema

ir 2 klausimus, atsakyti,

1. tada, kodėl schema yra vadinamas GTP USB-232, jei ji yra tik RS-232 programuotojas, ty kodėl ji "USB" su juo?

2. į winpic800, įrangos parametrai yra 4 variantai, LPT, COM, USB, USB-232. taip wat yra skirtumas betwn "COM" ir "USB-232", jeigu jie yra tokie patys?

thx

Parašytas po 11 minučių:

ir buvo teisus tikrųjų, čia yra paveikslėlyje tat naudojamas USB-RS232 konverteris

Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Atgal į viršų
metalo

Post 28 rugpjūtis 2005 22:48 Re: GTP USB schema?
žymės: USB schematinis GTP usb usb GTP GTP usb schematinis GTP usb 232 GTP usb į 232 GTP - usb

Labas

Galimybės yra uostų, yra keletas readly pastatytas moduliai konvertuoti USB, RS-232, bet manau, tai yra atliekų, nes jūs jau turite schema, kuri jungia tiesiai į USB.

Be to, ne visi duomenys, kuriuos matote yra naudingas, nes GTP atveju jos tik USB arba RS-232. VVKT netaikoma čia.

Sėkmės
Atgal į viršų
38gazili

Prisijungė: 16 Sep 2005
Žinutės: 1

Post 21 rug 2005 22:44 Re: GTP USB schema?
žymės: winpic800 sch winpic800 programuotojas schemą winpic800 schematinis zif programuotojas schematinis winpic800 programuotojas schematinis pic schema schemos winpic 800

Kiekvienas žino schema iš "8/18/28/40 Pin ZIF Adapter" už Winpic800 programuotojas? I just wanna make one. prašome padėti man. Ačiū.
Atgal į viršų
metalo

Post 22 rug 2005 1:35 Re: GTP USB schema?
žymės: winpic800 sch winpic800 programuotojas schemą winpic800 schematinis winpic800 programuotojas schematinis pic schema schemos winpic 800 winpic800 schemos

Labas

Į aparatūros skyrių WINPIC800 rasite nuorodas kiekvienam palaikomam programuotojas, sekite nuorodas ir rasite schemos, bei PCB dizaino Jūs ieškote ...

Sėkmės
Atgal į viršų
wizpic

Prisijungė: 24 Gegužė 2004
Žinutės: 359
Padėjo: 25

Post 23 rug 2005 2:26 Re: GTP USB schema?
žymės: GTP programuotojas usb schematinis GTP usb programuotojas GTP usb programuotojas schematinis 8 pin usb schematinis pcb GTP usb usb schematinis nuorodą

Metalo
Citata:
Į aparatūros skyrių WINPIC800 rasite nuorodas kiekvienam palaikomam programuotojas, sekite nuorodas ir rasite schemos, bei PCB dizaino Jūs ieškote ...

Aš turėjo peržiūrėti visos nuorodos į kietąjį dirbinių, bet gali rasti schemos bei PCB ir pogrammer ir ne 40PIN ZIF lizdas i think kaip kad MELABS parduoti Thats ką ohter vaikinai po

gerai, jeiguaklas. jei kas nors turi galite padėti mums

klausimas jums berniukų ir mergaičių yra GTP USB programmer bet geras

į sveikatą

wizpic
Atgal į viršų
metalo

Post 23 rug 2005 2:43 Re: GTP USB schema?

Labas

Štai ką vaikinai, kuris pastatė GTP medžiagos naudojamos ZIF lizdai .... Hope jos pagalbos vyras Šypsotis

BTW
Nr įstaiga akliesiems kol jie teisę paiešką Wink

Atgal į viršų
thenorthstar

Prisijungė: 10 Kov 2006
Žinutės: 5

Post 28 Bal 2006 18:11 Re: GTP USB schema?
žymės: GTP-usb GTP usb lite GTP usb 16f628 GTP lite programuotojas GTP-usb pic GTP usb pic GTP usb lite programuotojas

Labas

Aš GTP-USB Lite programuotojas ir aš, tačiau aš pati problema Crying ar Labai liūdna
Aš programavimas kitos pic šeimos bet ne programavimas 16F84a ir 16F628 Crying ar Labai liūdna I don't understand. Aš nežinau, kur aš padariau klaidą.
man padėti Crying ar Labai liūdna
Atgal į viršų
gonenc

Prisijungė: 03 Bir 2006
Žinutės: 1

Post 03 birželis 2006 21:18 Re: GTP USB schema?
žymės: GTP-usb GTP usb lite GTP-usb icsp pcb GTP usb GTP usb 16f628 GTP usb pic pcb GTP lite programuotojas

"Hello"

Aš GTP-USB Lite programuotojas ir aš, tačiau aš pati problema Crying ar Labai liūdna
Aš programavimas kitos pic šeimos bet ne programavimas 16F84a ir 16F628 Crying ar Labai liūdna I don't understand. Aš nežinau, kur aš padariau klaidą.
man padėti "

Aš išspręsti šią problemą šiandien išleidimą 100uF į produkcijos ICSP jungtis
(tarp VDD ir GND) Jei norite, galite padaryti tą patį USB connectro pusėje

Būtinybę, kad kilęs iš kai kurių nuotraukų naudoja daug dabartinių todėl Jums reikia papildomai ar didelis kondensatoriai išėjimo įtampos (5V) ne nebaigusių

Pavyzdžiui: Naudojant ICD2 Jums paprastai reikia papildomo maitinimo

Aš sitll turite problemų (neveikia su Winpic3.58 ir resetuje kai liečiu apačioje PCB)

Kuris šešioliktainį ir vairuotojo Jūs naudojatės

Tikiuosi, kad jis tapo naudinga

Gonenc
Atgal į viršų
pupelės Babu

Post 22 liepa 2006 20:38 Re: GTP USB schema?
žymės: GTP usb usb GTP GTP usb hex usb schem GTP usb schem

nors turite GTP usb schem. ir hex?

thx
Atgal į viršų
nooknikz

Prisijungė: 22 Bal 2002
Žinutės: 400
Padėjo: 22
Vieta: Tailandas

Post 22 liepa 2006 20:39 Re: GTP USB schema?

čia

Atgal į viršų
wjr1955

Prisijungė: 11 Gegužė 2006
Žinutės: 32
Padėjo: 2
Vieta: San Paulas BR

Post 22 liepa 2006 21:18 Re: GTP USB schema?
žymės: winpic800 usb

gonenc rašė:
"Hello"

Aš sitll turite problemų (neveikia su Winpic3.58 ir resetuje kai liečiu apačioje PCB)

Gonenc

GT USB Lite veikia tik Winpic800 3,55 versija.
Atgal į viršų
pupelės Babu

Post 23 liepa 2006 15:43 Re: GTP USB schema?
žymės: GTP usb usb GTP

nooknikz rašė:
čia

ir pasakė: GTP usb "plius" ne GTP usb, mano Isp užblokavo domeno http://perso.wanadoo.es/ kad i cannt patekti į bet kokios informacijos apie tat puslapį, aš girdėjau tat i hav pirkti ic už tat, gali kas nors paaiškinti man, kaip gauti
Atgal į viršų
Pic-Novato

Prisijungė: 05 vas 2006
Žinutės: 50
Padėjo: 1
Vieta: Lima - Peru

Post 23 liepa 2006 16:53 Re: GTP USB schema?
žymės: GTP programuotojas GTP usb programuotojas GTP plius pic usb pcb GTP usb GTP usb pic pcb GTP pic usb programuotojas winpic800 usb programuotojas

Sveiki Riebalai Babu:

GTP USB PLUS nėra nemokama, jums reikia susisiekti su Francisko (Sispic)

winpic800 (at) hotmail.com

Ar įvairių opción pirkti, tik pic užprogramuotas pcb, ar programuotojas paruoštas naudojimui.

Jums reikės programinės įrangos Winpic800, bet jo nemokamai.

Jei turite daugiau cuetions gal ir gali jums padėti.

Linkėjimai.
Atgal į viršų
pupelės Babu

Post 24 liepa 2006 16:05 Re: GTP USB schema?

Pic-Novato rašė:
Sveiki Riebalai Babu:

.... Jums reikia susisiekti su Francisko (Sispic)

winpic800 (at) hotmail.com

Ar įvairių opción pirkti, ...

Linkėjimai.

visų pirma, JOS NĖRA RIEBALŲ Babu jis pupelės Babu, bet kokiu būdu, ne kūno replyin formos winpic800 (at) hotmail.com ... gali bet man jis vis dar jis gyvas?
Atgal į viršų
Pic-Novato

Post 25 liepa 2006 19:37 Re: GTP USB schema?

Pupelės Babu:

Daryti klaidą ir atsiprašome už jį, bet man tik bandys jums padėti.

Sispic vis dar gyvas.

Bet kokiu būdu, jei neturite geros būdais i can't help you.

Iki
Atgal į viršų
phamxba

Prisijungė: 27 Gegužė 2006
Žinutės: 4

Post 28 liepa 2006 5:31 Re: GTP USB schema?
žymės: gtp_usb GTP usb GTP usb pic usb GTP luongvanthieu winpic v3.59 winpic800 USB tvarkyklė

I padaryti GTP_USB laive, bet jis neveikia su WinPIC800 v3.59 aš thinh jei kas gali atnaujinti tvarkyklę valdyba (18f2550) bus padaryta .... bet kas gali padaryti, prašome praneškite man
ačiū iš anksto
mano paštas luongvanthieu (at) yahoo.com
Atgal į viršų
PICUser

Prisijungė: 15 Bir 2003
Žinutės: 45

Post 23 rugpjūtis 2006 9:22 Re: GTP USB schema?
žymės: pic usb 232 usb pic programuotojas pic USB į 232 usb Szema usb shematic pic programuotojas shematic usb

Hi friend,
galite kas nors pasidalinti su forumo shematic arba nuorodą iš kur DL naujausia versija Melabs programuotojas (palaiko USB ir RS232 sąsajos). Aš turiu seną versiją (tik RS232 sąsają).
Thanks in advane

Nuoširdžiausi linkėjimai

PICUser
Atgal į viršų
wakaka

Prisijungė: 07 gruodis 2005
Žinutės: 238
Padėjo: 4

Post 23 rugpjūtis 2006 10:08 GTP USB schema?
žymės: GTP usb GTP usb pic usb GTP GTP usb vpp2 GTP pic usb pic už GTP usb GTP usb vpp2 Kaisčiai

Ar kas nors nurodyti ryšį Kaisčiai iš VPP, Vss, duomenys, Clock IS?

ir Vpp, Vpp2, Vss, duomenys Laikrodis.
Wats skirtumas tarp šių 2 grupes?

kaip prisijungti GTP USB į vynai, turi apimti bet kokį pasyvieji komponentai?

ir gali būti naudojamas? Y viršutinė dalis reikia papildomų Vpp2?
tankx
Atgal į viršų
wakaka

Post 24 rugpjūtis 2006 3:57 GTP USB schema?

tai reikia išorinio maitinimo Suring programavimo už ICSP? ar ji priima elektros energijos tiekimo iš orientacija laive?
Atgal į viršų
foray

Prisijungė: 29 Lie 2006
Žinutės: 6

Post 29 rugpjūtis 2006 17:48 Re: GTP USB schema?

yra nauja mikrokontrolerių ir suderinama su 8051
lik: c54u
USB 97c100
an212 ezusb
Atgal į viršų
Pic-Novato

Post 29 rugpjūtis 2006 22:54 Re: GTP USB schema?
žymės: GTP usb GTP usb pic grandinės GTP usb usb GTP icsp usb GTP icsp GTP USB grandinės

Wakaka:

Į ICSP nereikia galios nuo Pic grandinės, ne prijungti galios nuo GTP USB į valdžią iš Pic grandinės, tik sujungti žemės ir grandynai ir Vpp, duomenys ir Laikrodis.

Į GTP USB turi grupių Connector:

Vpp, Vss Data ir laikrodis už ICSP.

Vpp, Vpp2, duomenys ir laikrodis už ZIF kur įdėti nuotraukas.

Jei youdon't turi schema už ZIF, Pastabos mane.

Iki
Atgal į viršų
phamxba

Prisijungė: 27 Gegužė 2006
Žinutės: 4

Post 30 rugpjūtis 2006 2:52 Re: GTP USB schema?
žymės: GTP usb lite usb schematinis GTP usb lite schematinis gtp_usb usb GTP GTP usb schematinis gtp_usb lite

Labai laimingas
Aš apsvarstyti GTP_USB lite ir GTP_USB ir atkreipti dėmesį, kad skirtingos, kad schema yra Vpp2 dėl GTP_USB, kad jie galėtų kurti paprastas lizdas programavimo daug lustą į kartą. galutinis, mano tikslas yra rasti schema ir šešioliktainį failą pastato o gera programavimo laive.
Kas žmogus tikrai gali man padėti ir nurodyti aiškiai apie tai šaltinis.
Ačiū iš anksto.

Kadangi notthinglast amžinai!
Atgal į viršų
wakaka

Post 31 rugpjūtis 2006 14:06 Re: GTP USB schema?
žymės: USB schematinis GTP usb pic icsp VPP schema pic icsp USB grandinės schema pic usb schematinis GTP usb pic grandinės GTP usb

Pic-Novato rašė:
Wakaka:

Į ICSP nereikia galios nuo Pic grandinės, ne prijungti galios nuo GTP USB į valdžią iš Pic grandinės, tik sujungti žemės ir grandynai ir Vpp, duomenys ir Laikrodis.

Į GTP USB turi grupių Connector:

Vpp, Vss Data ir laikrodis už ICSP.

Vpp, Vpp2, duomenys ir laikrodis už ZIF kur įdėti nuotraukas.

Jei youdon't turi schema už ZIF, Pastabos mane.

Iki

i see, thanks for ur reply i reikia ZIF schema, plz siųsti, thankx. Jei įmanoma, šešioliktainį failą ir schematinis ji taip pat .... thanx ....
Atgal į viršų
hngm

Prisijungė: 19 liepa 2006

Post 31 rugpjūtis 2006 18:27 Re: GTP USB schema?
žymės: USB schematinis GTP usb usb GTP GTP usb schematinis GTP usb 232

GTP USB_232 schema

Atgal į viršų
hngm

Prisijungė: 19 liepa 2006

Post 31 rugpjūtis 2006 18:31 Re: GTP USB schema?
žymės: gtp_usb GTP usb usb GTP gtp_usb

GTP_USB ....

Atgal į viršų
pupelės Babu

Post 10 rug 2006 12:19 Re: GTP USB schema?
žymės: GTP usb pcb GTP usb GTP usb-232 GTP USB išdėstymas usb GTP GTP usb 232 GTP usb pcb

nors turi pcb išdėstymą GTP usb (ne GTP-USP GTP usb-232)

thx
Atgal į viršų
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Microcontrollers -> GTP USB schema?
Puslapis 13 Visi laikai yra GMT 2 valandos
Goto page 1, 2, 3 Kitas

Abuse | | Administratorius | | Moderatoriai | | Paremkite mus | | Svetainės struktūra
Topic RSS