| Autorius | Žinutė |
|---|
xwcwc1234
Prisijungė: 21 liepa 2001 Žinutės: 316 Padėjo: 5
| 08 Dec 2004 10:31 Laikrodis ir duomenų atkūrimo grandinės | | |
|
| Hi all, Man reikia dizaino 10MHz laikrodžio ir duomenų atkūrimo grandinės. Kiekvienas turi tam tikrus šia tema (yra fazės detektorius, VCO ir kitų idėjas)? |
|
| Atgal į viršų | |
 |
lianming1
Prisijungė: 11 sausis 2004 Žinutės: 45 Padėjo: 4
| 09 Dec 2004 7:24 Laikrodis ir duomenų atkūrimo grandinės | | |
|
| | Gal galite imtis ieškoti knygos razavi |
|
| Atgal į viršų | |
 |
xwcwc1234
| 09 Dec 2004 7:36 Re: Laikrodis ir duomenų atkūrimo grandinės | | |
|
| | Taip, aš jau perskaičiau Razivi knyga šiuo klausimu. Tačiau, beveik CDR grandynai, nėra dažnio detektorius turi platų diapazoną gaudyti. Tai problema. Mano VCO visada yra labai skirtingos, pagal proceso variantai ir įtampos, temperatūros ir tt |
|
| Atgal į viršų | |
 |
sutapanaki
Prisijungė: 02 lap 2001 Žinutės: 578 Padėjo: 33
| 09 Dec 2004 22:34 Re: Laikrodis ir duomenų atkūrimo grandinės | | |
|
| | Jūsų gaunamus duomenis buvo clocked ne siųstuvas pabaigos su tam tikrų dažnių, kuriuos reikia žinoti apie - sako 10MHz. Kodėl negalima užrakinti savo VCO pirmosios reguliarios laikrodis 10MHz naudojant pfd, už siurblys ir tt kaip Kompozitorius ir po to, kai yra užrakintas tada perjungti į etape detektorius, gaunančios savo realių duomenų ir atlikti išieškojimą. Tokiu būdu jūsų VCO jau ne virpesių dažnis arti teisingas ir viskas, ko jums reikia padaryti, tai užfiksuoti, susijusių su duomenų etapas. |
|
| Atgal į viršų | |
 |
xwcwc1234
| 2004 Dec 10 5:04 Re: Laikrodis ir duomenų atkūrimo grandinės | | |
|
| | Deja, mano grandinės neturi auxiluary PLL informacijos įvedimo, kad aš negaliu užrakinti VCO į žinomas dažnumas. I'm looking for grandinė, kuri gali būti naudojama kaip pfd į CDR. Štai ką aš noriu. |
|
| Atgal į viršų | |
 |
sutapanaki
Prisijungė: 02 lap 2001 Žinutės: 578 Padėjo: 33
| 2004 Dec 10 7:59 Re: Laikrodis ir duomenų atkūrimo grandinės | | |
|
| | Tada turėtumėte žinoti, kad duomenys (pavyzdžiui, NRZ) nėra enrgy metu laikrodžio dažnis ir sunku naudoti somethink kaip pfd užrakinti kažką, kad ten nėra. Ar jūs susimąstėte apie apsispręsti aptikimo sukurti energija laikrodžio dažnis? |
|
| Atgal į viršų | |
 |
andy1
Prisijungė: 24 liepa 2004 Žinutės: 126 Padėjo: 2
| Gruodis 13, 2004 0:46 Re: Laikrodis ir duomenų atkūrimo grandinės | | |
|
| Ar galite aprašyti išsamiau kokios rūšies įėjimo signalo formatą (NRZ, Manchester ...). Ne tik užrakinti laikrodis vietos oscilator, turite lock incomming signalas taip pat. Ji gali gauti sudėtinga. Manau yra IC, kuris naudojamas Ethernet LAN tinklo programa, kurią galite naudoti.
Prašome peržiūrėti pridėtą failą kai pagrindinė idėja.
|
|
| Atgal į viršų | |
 |
aicer
Prisijungė: 20 spalis 2004 Žinutės: 7
| 14 gruodis 2004 17:01 Laikrodis ir duomenų atkūrimo grandinės | | |
|
| | Manau, savo architektūra yra Dual Loop be laikrodžio signalas ... jums reikia PD FD CPS LPF & VCO .. Linear Phase PD tinka jūsų projekto. It's okay for 10MHz duomenų perdavimo spartą, visus projektavimo įgūdžius galite patikrinti papers.The arti linijos PD analizę dalis yra panaši į PLL, viena FD dalis patikrinti sukimosi dažnio detector.Remember, VCO reikia sukurti multi-etapas (0 90 180 270 arba 0, 45 90 ... ir tt) dėl to FD requirements.I pasiūlyti knygą apie FD dalis u "3,125 GB / s Laikrodis ir Data Recovery grandinę 10 gbase -LX4 "Ethernet" (autorius: Shen-Iuan Liu et al.) |
|
| Atgal į viršų | |
 |
CDRCDR
Prisijungė: vasaris 15, 2004 Žinutės: 82 Padėjo: 2
| 14 gruodis 2004 21:24 Laikrodis ir duomenų atkūrimo grandinės | | |
|
| | Mes rekomenduojame Potbaker's pfd jums naudoti, kurioje dvigubos kaiščių DFFs statomi fazės aptikimą, tada dviejų fazių detecor (I / Q) statyti PFD.It nereikia nuoroda laikrodis |
|
| Atgal į viršų | |
 |
andy1
Prisijungė: 24 liepa 2004 Žinutės: 126 Padėjo: 2
| Gruodis 15, 2004 5:46 Re: Laikrodis ir duomenų atkūrimo grandinės | | |
|
| Aš vis dar manau, kad sąvoka "clock recovery" šiek tiek klaidinanti, nes, bent jau dauguma įgyvendinti, yra visada būtų vietos parą, taigi nėra būtina "atkurti laikrodį" iš bet kur.
Kas dažniausiai nutinka, kad jau vietos laikrodis turi suderinti savo etapą imcomming duomenis. Tai vietos laikrodis paprastai gaunamas iš vietinio generatoriaus.
Sąvoka "laikrodžių derinimas" yra daugiau aprašomojo pobūdžio. |
|
| Atgal į viršų | |
 |
Google AdSense

| Gruodis 15, 2004 5:46 Skelbimai | | |
|
|
|
|
| Atgal į viršų | |
 |
aicer
Prisijungė: 20 spalis 2004 Žinutės: 7
| 18 gruodis 2004 12:21 Laikrodis ir duomenų atkūrimo grandinės | | |
|
| | Iš tiesų, kaip andy1 saying.There paprastai yra nuoroda laikrodis daug CDR design.reference laikrodis galėtų pagerinti įsigijimo metu ir dizaino grandinė daug easier.In mano darbas, aš dizainas su referenceless laikrodis REC. Sutikau daugelį klausimų, kurie neegzistuoja CDR su nuoroda clock.So ... gal ir reikia pakeisti topologija, jei galite, ar kam nors leidimą. |
|
| Atgal į viršų | |
 |